Νέα Lamborghini Urus S: «Βασική» αλλά διαβολική με 666 ίππους
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Lamborghini Urus S: «Βασική» αλλά διαβολική με 666 ίππους

3.651 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2022)

H Lamborghini μετά την Performante, παρουσίασε και την S έκδοση της Urus, η οποία τοποθετείται στη βάση της γκάμας αλλά τροφοδοτείται από τον ίδιο V8 κινητήρα των 666 ίππων.

Είναι ελαφρώς πιο διακριτική...

H Lamborghini παρουσίασε την ανανεωμένη Urus στο Pebble Beach τον περασμένο Αύγουστο στην κορυφαία έκδοση Performante και τώρα κάνει το ίδιο για την «βασική» Urus S.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Και αυτή με 666 άλογα αλλά πιο αργή από την Performante

Η Lamborghini Urus S έχει στο μηχανοστάσιό της τον ίδιο V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων που αποδίδει 666 «διαβολικούς» ίππους και 850 Nm ροπής αλλά σε αντίθεση με την Performante, είναι 47 κιλά βαρύτερη και άρα πιο αργή στο 0-100 χλμ./ώρα, το οποίο πετυχαίνεται πλέον σε 3,5 δευτερόλεπτα (3,3 δλ. για την Performante). Η μέγιστη τελική ταχύτητα οριοθετείται, όπως και στην Performante στα 305 χλμ./ώρα.

Γεμάτος ο κατάλογος των αξεσουάρ

Με τον ερχομό της ανανεωμένης Urus, η Lamborghini δίνει την δυνατότητα στο Super SUV να εξατομικευτεί σε σημαντικότερο βαθμό και να διατίθεται με 22άρες ή 23άρες ζάντες ενώ προαιρετικά προσφέρονται πολλά καλούδια όπως ανθρακονημάτινη οροφή, ματ ή glossy μαύρες απολήξεις εξάτμισης, διαφορετικό φινίρισμα στους αεραγωγούς και το καπό και πολλά άλλα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN