• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Gordon Murray Automotive θα παίρνει πρωτοποριακά πρότζεκτ και θα τα περνάει στην παραγωγή, σε μικρό πάντα όγκο. Πρώτο της μοντέλο θα είναι και η ναυαρχίδα της, ενώ θα δέχεται και εξωτερικές παραγγελίες.

Τα οχήματα της Gordon Murray Automotive θα στηρίζονται σε μία εκδοχή του συστήματος παραγωγής iStream, στο οποίο χρησιμοποιούνται ατσάλινοι σωλήνες για το σασί για αυξημένη ακαμψία. Τα πάνελ του αμαξώματος θα είναι από συνθετικά ελαφριά υλικά.

Νέα φίρμα ο Gordon Murray

1.909 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/10/2017
 

Ο θρυλικός Gordon Murray ιδρύει μια νέα εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, την Gordon Murray Automotive, η οποία θα φτιάχνει σε μικρούς αριθμούς επαναστατικά αυτοκίνητα, υποσχόμενη επιστροφή στις σχεδιαστικές και μηχανικές αρχές που έκαναν έμβλημα την McLaren F1.

Ο Gordon Murray, ο «μπαμπάς» μεταξύ άλλων της θρυλικής McLaren F1, ανακοίνωσε το λανσάρισμα μια νέας εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων, η οποία ονομάζεται Gordon Murray Automotive.
 
Στόχος της εταιρείας είναι να παίρνει πρωτοποριακά πρότζεκτ και να τα περνάει στην παραγωγή, σε μικρό πάντα όγκο. Πρώτο της μοντέλο θα είναι και η ναυαρχίδα της, ενώ η εταιρεία του Gordon Murray θα δέχεται και εξωτερικές παραγγελίες.
 
Τα οχήματα της Gordon Murray Automotive θα στηρίζονται σε μία εκδοχή του συστήματος παραγωγής iStream, στο οποίο χρησιμοποιούνται ατσάλινοι σωλήνες για το σασί για αυξημένη ακαμψία. Τα πάνελ του αμαξώματος θα είναι από συνθετικά ελαφριά υλικά, προκειμένου το συνολικό βάρος να κρατιέται χαμηλά.
   
Ο ίδιος ο Gordon Murray είπε για το μέλλον της εταιρείας του: «Με το πρώτο μας αυτοκίνητο θα παρουσιάσουμε μια επιστροφή στις σχεδιαστικές και μηχανικές αρχές που έκαναν την McLaren F1 ένα τέτοιο έμβλημα.».
 
Η Gordon Murray Automotive θα αποτελεί μέρος μιας νέας εταιρικής οργάνωσης που περιλαμβάνει και την Gordon Murray Design. Η μεγάλη αυτή προσωπικότητα κλείνει φέτος 50 χρόνια στη σχεδίαση και δημιουργία αυτοκινήτων, κάτι που προγραμματίζεται να γιορταστεί στις 3 Νοεμβρίου με μια ιδιαίτερη εκδήλωση, όπου θα ανακοινωθούν περισσότερο για το επερχόμενο πρώτο μοντέλο της φίρμας.

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια