Nέο Abarth Pulse: Crossover επιθετικό και trendy made in Brazil
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nέο Abarth Pulse: Crossover επιθετικό και trendy made in Brazil

5.922 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2022)

H Abarth επιστρέφει στην Βραζιλία με το Pulse προσφέροντας στο crossover πολύ επιθετική και στυλάτη εμφάνιση, ενώ μένει να δούμε τα μοτέρ με τα οποία θα τροφοδοτείται.

Ντεμπούτο για το σπορ και trendy Abarth Pulse

Την Abarth έκδοση του Pulse αποκάλυψε η Fiat στη Βραζιλία, σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή της Abarth στην χώρα. Το μοντέλο θα κάνει το εμπορικό του λανσάρισμα αργότερα μέσα στο 2022.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στιλάτο και επιθετικό το Abarth Pulse

Η έκδοση Abarth ξεχωρίζει από το απλό Fiat Pulse χάρη στη νέας σχεδίασης γρίλιας που φέρει πάνω της το έμβλημα της φίρμας, τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, τους κάθετους αεραγωγούς στη μάσκα, τους νέους διαχύτες, τις μοναδικές μαύρες ζάντες με τις κόκκινες λεπτομέρειες και τις δύο μπούκες που έχει το σύστημα εξάτμισης του αυτοκινήτου.

Με ισχυρό μοτέρ που δεν έχει ανακοινωθεί

Η Abarth δεν ανακοίνωσε ποια θα είναι τα μοτέρ που θα μπορούν να βρεθούν κάτω από το καπό του Pulse, αφού στην ανακοίνωσή της ανέφερε απλά πως το μοντέλο θα συνδυάζει τις επιδόσεις με ένα καλό σύστημα διεύθυνσης και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες. Στις απλές εκδόσεις του πάντως, το Fiat Pulse τροφοδοτείται είτε από έναν 1.300άρη Firefly Flex 107 ίππων και 134 Νm ροπής με 5άρι μηχανικό ή CVT κιβώτιο είτε από έναν τουρμπάτο 1.000άρη κινητήρα με απόδοση 130 άλογα  που δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να πετύχει το 0-100 σε 9,4 δλ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
GROUPAMA XOROS PELATVN
peugeot