Νέο Audi Q6: Διέρρευσε τo μεγαλύτερο SUV της Audi
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Audi Q6: Διέρρευσε τo μεγαλύτερο SUV της Audi

5.356 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2022)

To νέο Q6 θα παρουσιαστεί επίσημα στο Πεκίνο σε λίγες μέρες αλλά έχουμε ήδη τα πρώτα στοιχεία για αυτό μέσα από τα έγγραφα που έστειλε η Audi στο υπουργείο Βιομηχανίας της Κίνας.

Πλησιάζει το ντεμπούτο του νέου Audi Q6

Οι πληροφορίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι αναφορές ανέφεραν πως η Audi σχεδίαζε να παρουσιάσει το ολοκαίνουριο Q9, ωστόσο η γερμανική μάρκα έκανε την έκπληξη και κατοχύρωσε στο υπουργείο Βιομηχανίας της Κίνας το νέο της SUV ως Q6, το πρώτο στην ιστορία της φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλύτερο από κάθε άλλο SUV της Audi

Το νέο Q6 έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την SAIC, έχει μήκος 5,09μ., πλάτος 2,01μ., ύψος 1,78μ και το μεταξόνιό του έχει μήκος 2.98μ., κάτι που το κάνει στην ουσία «αδελφό» μοντέλο του Volkswagen Atlas. Από τα έγγραφα γίνεται γνωστό επίσης πως η Audi θα προσφέρει το Q6 με ζάντες από 17 έως 21 ίντσες.

Mε τουρμπάτα μοτέρ έως 265 άλογα

H φαρέτρα κινητήριων συνόλων θα αποτελείται από 2λιτρους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες στα 231 και 265 άλογα που είναι ικανοί να κινήσουν με ευκολία το βάρους 2.205 κιλών αμάξωμά του. Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο έχει αποκαλυφθεί πως η μέγιστη ταχύτητα του αυτοκινήτου θα φτάνει τα 207 χλμ./ώρα, το σύστημα 4κίνησης της μάρκας θα προσφέρεται και προαιρετικά ενώ στάνταρ θα προσφέρεται το αυτόματο κιβώτιο του VW Group.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL