• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Panda City Cross είναι ένα δικίνητο αστικό crossover, που όπως λέει και το όνομά του, παίρνει το στιλ του από το «σκληροτράχηλο» Panda Cross 4x4.

Στο Panda City Cross συναντάμε λεπτομέρειες στο χρώμα του αμαξώματος στους προφυλακτήρες, μαύρα πλαστικά προστατευτικά, ενώ μαύρη απόχρωση έχουν οι καθρέπτες, οι ράγες οροφής και οι χειρολαβές.

Η παλέτα των χρωμάτων εμπλουτίζεται με δύο νέες αποχρώσεις, τις Minimal Grey και Electronica Blue, με την τελευταία να προσφέρεται κατά αποκλειστικότητα σε αυτή την έκδοση.

Στο εσωτερικό του Panda City Cross υπάρχουν γκρι πλαστικά, ενώ ο πίνακας οργάνων έχει μαύρες ματ λεπτομέρειες. Νέα είναι τα καθίσματα, που έχουν γκρι μαύρη υφασμάτινη επένδυση και οικολογικό μαύρο δέρμα σε μέρη του προφίλ.

Νέο Fiat Panda City Cross

12.444 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/7/2017

Το νέο Fiat Panda City Cross είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα της οικογένειας Panda. Δίχως τετρακίνηση αλλά με έκδηλο «ύφος» crossover, βρίσκεται ακριβώς στο κλίμα της εποχής μας…

 
Το νέο Panda City Cross είναι ένα αστικό crossover, που όπως λέει και το όνομά του, παίρνει το στιλ του από το «σκληροτράχηλο» Panda Cross 4x4. Στο Panda City Cross, λοιπόν, συναντάμε λεπτομέρειες στο χρώμα του αμαξώματος στους προφυλακτήρες, μαύρα πλαστικά προστατευτικά, ενώ μαύρη απόχρωση έχουν οι καθρέπτες, οι ράγες οροφής και οι χειρολαβές. Από το Panda Cross προέρχονται και οι τροχοί των 15 ιντσών.
 
Στο εσωτερικό του Panda City Cross υπάρχουν γκρι πλαστικά, ενώ ο πίνακας οργάνων έχει μαύρες ματ λεπτομέρειες. Νέα είναι τα καθίσματα, που έχουν γκρι μαύρη υφασμάτινη επένδυση και οικολογικό μαύρο δέρμα σε μέρη του προφίλ.
   
Όπως είπαμε, το νέο Panda City Cross διατίθεται ως δικίνητο με τον κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων και των 69 ίππων. Η παλέτα των χρωμάτων εμπλουτίζεται με δύο νέες αποχρώσεις, τις Minimal Grey και Electronica Blue, με την τελευταία να προσφέρεται κατά αποκλειστικότητα σε αυτή την έκδοση.
 
Προαιρετικά μπορεί να αποκτηθεί με το πακέτο City Cross Style, το οποίο προσθέτει στη μείγμα επιπλέον στοιχεία που το φέρνουν ακόμα πιο κοντά αισθητικά στο «κανονικό» Panda Cross. Οι παραγγελίες του νέου Panda City Cross ξεκίνησαν στο Ην. Βασίλειο, με τις τιμές εκεί να εκκινούν από τις 12.995 λίρες ή τα 14.810 ευρώ που λέμε και εμείς.

 
  • France

    Τι γκρουπ τι γκρουπο,τα ίδια άρχισαν και οι Ιταλοί,όσο νέα είναι τα polo-golf,άλλο τόσο είναι κι αυτό το πάντα,κι αν το σηκώσετε και δείτε που στηρίζεται η πίσω ανάρτηση τα ελατήρια θα φρίξετε

      1