• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Nissan μόλις λάνσαρε μια νέα σπέσιαλ έκδοση του Juke, την Envy, που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας, πάνω από τη N-Connecta.

Οι αλλαγές εξωτερικά περιλαμβάνουν τις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, στάνταρ φώτα Xenon και τροχούς 18 ιντσών. Τα καπάκια των καθρεπτών είναι κόκκινα, ενώ το προαιρετικό πακέτο Style Pack προσθέτει επιπλέον πινελιές στις χειρολαβές και στο πορτμπαγκάζ.

Οι κόκκινες λεπτομέρειες αναβαθμίζουν την εικόνα και του σαλονιού.

Προς το παρόν η JukeCam είναι concept, αλλά αν υπάρξει ενδιαφέρον ενδεχομένως να περάσει στο επόμενο Juke που αναμένεται αργότερα φέτος.

Νέο Juke Envy (+video)

4.783 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Στην κορυφή της γκάμας του Nissan Juke τοποθετείται πλέον μια νέα σπέσιαλ έκδοση. Ας γνωρίσουμε το Juke Envy, αλλά και την 360ο κάμερα, που θα διαθέτει στο εγγύς μέλλον το ιαπωνικό crossover.

NISSAN: Qashqai τώρα με όφελος έως 2.000€€

H Nissan μόλις λάνσαρε μια νέα σπέσιαλ έκδοση του Juke, την Envy, που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας, πάνω από τη N-Connecta. Οι αλλαγές εξωτερικά περιλαμβάνουν τις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, στάνταρ φώτα Xenon και τροχούς 18 ιντσών.
 
Τα καπάκια των καθρεπτών είναι κόκκινα, ενώ το προαιρετικό πακέτο Style Pack προσθέτει επιπλέον πινελιές στις χειρολαβές και στο πορτμπαγκάζ. Οι κόκκινες λεπτομέρειες αναβαθμίζουν την εικόνα και του σαλονιού.
 
Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Juke Envy, με τις επιλογές σε κινητήρες να είναι δύο. Η μία είναι βενζίνης, η 1.2 DIG-T 115, και η άλλη πετρελαίου, η 1.5 dCi 110. Οι τιμές στο Ην. Βασίλειο εκκινούν από τις 19.045 λίρες, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει επίσης και GPS.
   
Επιπλέον, γιορτάζοντας τα περισσότερα από μισό εκατομμύριο Juke που κυκλοφορούν (από τα οποία τα 133.000 διαθέτουν το σύστημα Intelligent Around View Monitor, η Nissan δημιούργησε την πρώτη 360ο κάμερα. Η JukeCam έχει δύο βάσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως κάμερα παρμπρίζ είτε ως action camera. Μάλιστα η Nissan ένωσε τις δυνάμεις της με την Xpogo για να κάνουν νέο ρεκόρ Γκίνες. Προς το παρόν η JukeCam είναι concept, αλλά αν υπάρξει ενδιαφέρον ενδεχομένως να περάσει στο επόμενο Juke που αναμένεται αργότερα φέτος.
 

51 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  JUKE

Tags: NISSAN JUKE, Envy