Nέο Volvo C40 Recharge
12 Φωτογραφίες »

Nέο Volvo C40 Recharge

6.478 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2021)

Το C40 Recharge γίνεται το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην γκάμα της Volvo, μετά το XC40 Recharge, και σε σχέση με αυτό, προσφέρει πιο coupe χαρακτηριστικά. Αποκλειστικά μέσω διαδικτύου θα γίνεται η διάθεσή του.


Tο μέλλον της Volvo Cars είναι ηλεκτρικό και το νέο Volvo C40 Recharge είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη της δέσμευσής της για ένα μέλλον με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Μετά την παρουσίαση του XC40 Recharge και τώρα του C40 Recharge, η Volvo Cars θα προχωρήσει στο λανσάρισμα αρκετών επιπλέον ηλεκτρικών μοντέλων τα επόμενα χρόνια. Ήδη έως το 2025, η εταιρεία σκοπεύει το 50% των παγκόσμιων πωλήσεών της να προέρχεται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το υπόλοιπο από υβριδικά. Μέχρι το 2030, το σχέδιό της προβλέπει κάθε αυτοκίνητο που διαθέτει στην αγορά να είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Το νέο μοντέλο μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το γνωστό μας XC40, ωστόσο υιοθετεί εμφανώς πιο coupe χαρακτηριστικά. Η οροφή του είναι πιο κατακλινής σε σχέση με το πιο boxy ΧC40, ενώ μεγάλες διαφορές υπάρχουν, όπως είναι φυσικό, στην σχεδίαση του πίσω μέρους. Εκεί, βλέπουμε δύο μικρές αεροτομές στο τέλος της οροφής, ενώ πιο χαμηλά συναντάμε και μια δεύτερη αεροτομή, στο κάτω μέρος του πίσω παρμπρίζ. Ακόμα, νέα σχεδίαση έχουν τα φωτιστικά σώματα, ωστόσο ο προφυλακτήρας δεν παρουσιάζει κάποια διαφορά.

Όσον αφορά τον πρόβολο, οι αλλαγές είναι μικρές αλλά σαφείς. Τα φωτιστικά σώματα έχουν πλέον τεχνολογία pixel, ο προφυλακτήρας είναι διαφοροποιημένος σε μικρό βαθμό ενώ τα φώτα ομίχλης είναι τώρα ορθογώνια και όχι στρογγυλά όπως στο XC40 Recharge. Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
skoda