H εικόνα που ήρθε στο φως.

Νέο concept φέρνει στο Τόκιο η Νissan

2.481 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2019)

Ariya είναι η ονομασία του concept που θα παρουσιάσει αύριο στο Τόκιο η Nissan.

Ένα νέο concept κάτω από την ονομασία Ariya θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο η Nissan, χωρίς ωστόσο να έχουν έρθει στο φως ακριβείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Από την μόνη φωτογραφία που έχει έρθει στο φως, φαίνεται πως το concept θα βασίζεται πάνω στα IMx και τα IMQ concept που έχουν κάνει ήδη ντεμπούτο, ενώ λέγεται πως θα μπει σε παραγωγή το 2021.

Αναφορές κάνουν λόγο πως το concept έχει το μήκος ενός X-Trail αλλά ότι έχει σαφώς περισσότερους χώρους, κάτι που σημαίνει πως θα στοχεύει στις αγορές της Κίνας και της Αμερικής. Σαφείς πληροφορίες δεν υπάρχουν ούτε για την πλατφόρμα με πηγές να κάνουν λόγο πως θα είναι κατασκευασμένο είτε πάνω στο δάπεδο του LEAF είτε σε κάποια εξελιγμένη έκδοσή του.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του concept θα είναι μεγάλος αφού θα επωφελείται από το τελευταίας γενιάς ProPilot σύστημα της φίρμας που προσφέρει υψηλά επίπεδα αυτονομίας. Στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά λέγεται πως το 0-100 θα ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα με την ηλεκτρική του αυτονομία να φτάνει τα 480 χλμ.
 

LEASING APRILIOS
skoda