Νέο ηλεκτρικό κάμπριο μοντέλο αποκαλύπτει η Nissan
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο ηλεκτρικό κάμπριο μοντέλο αποκαλύπτει η Nissan

2.280 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2023)

Η Nissan θα αποκαλύψει νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο την επόμενη εβδομάδα, με την πρώτη εικόνα teaser να απεικονίζει το ήδη αποκαλυφθέν, Max-Out.

Στις 2 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα

«Φωτιές» άναψε η Nissan, βάζοντας στην πρίζα τους φίλους της αλλά και τους φίλους της αυτοκίνησης. Η ιαπωνική φίρμα σκοπεύει να αποκαλύψει ένα concept την 2α Φεβρουαρίου και σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το μοντέλο αυτό θα είναι το Max-Out που αποκαλύφθηκε αρχικά στα τέλη Νοεμβρίου 2021.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Όλα δείχνουν ότι θα είναι το Max-Out

Οι πληροφορίες που δίνει η εταιρεία είναι ελάχιστες. Λέει όμως ότι το επερχόμενο ηλεκτρικό θα δείξει στον κόσμο τι «συμβαίνει όταν το εικονικό γίνει φυσικό». Με αυτό τον τρόπο υποδηλώνει ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί από τότε που το Max-Out εμφανιζόταν στο παρελθόν μόνο σε σκίτσα. Όταν η Nissan αποκάλυψε αρχικά το πρωτότυπο, ανέφερε ότι το διθέσιο ηλεκτρικό roadster αποτελούσε μία «πολύ ελαφριά» κατασκευή.

4κίνητο με διαμορφώσιμα καθίσματα

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία επεσήμανε επίσης ότι το όχημα είχε κίνηση σε όλους τους τροχούς, πράγμα που σημαίνει ότι διέθετε έναν ηλεκτροκινητήρα μπροστά και έναν άλλο πίσω, αλλά και το σύστημα e-4ORCE. Παράλληλα είχε πει πως το σπορ ηλεκτρικό κάμπριο είχε χαμηλό κέντρο βάρους και την ικανότητα να διαμορφώνει τα καθίσματα με τέτοιο τρόπο για να προσφέρει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό.

Το Max-Out είχε συνοδευτεί με άλλα τρία πρωτότυπα

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως όταν η Nissan είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά το Max-Out, το είχε συνοδεύσει με ακόμα τρία πρωτότυπα και συγκεκριμένα τα Nissan Chill-Out, Nissan Surf-Out και Nissan Hang-Out. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται προσεχώς.

Αποκάλυψη σε λίγες ημέρες!

- Όλα δείχνουν ότι θα είναι το πρωτότυπο Max-Out.
- Ηλεκτρικό και 4κίνητο κάμπριο.
- Διαμορφώσιμα τα καθίσματα στο εσωτερικό.
Υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για τα κάμπριο ή η Nissan θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό μέσω αυτού;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
test center
test center