Ένα νέο στιλιστικό πακέτο προστέθηκε στις επιλογές του Abarth 124 Spider.

Νέο πακέτο για το Abarth 124 Spider

1.642 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2019)

Ένα νέο στιλιστικό πακέτο προστέθηκε στις επιλογές του Abarth 124 Spider, λόγω των εορτασμών της 70ης επετείου της Abarth.


Το νέο πακέτο που παρουσιάστηκε για το μοντέλο των Ηνωμένων Πολιτειών, μπορεί να αφορά αποκλειστικά την εμφάνιση και όχι την απόδοση, ωστόσο δίνει στο διθέσιο μοντέλο μία πιο «άγρια» εικόνα, αυξάνοντας ταυτόχρονα ακόμα περισσότερο το σπορ στοιχείο. Το νέο πακέτο λοιπόν προσθέτει στο μπροστά αριστερά μέρος του καπό έναν τεράστιο σκορπιό (που είναι και το σήμα της εταιρείας) το οποίο συνοδεύεται από δύο κόκκινες λωρίδες στο πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου, πάνω ακριβώς από τα μαρσπιέ.
 
Εκτός από το πακέτο γραφικών «Scorpion Sting» δεν έχει συμβεί κάποια αλλαγή στο υπόλοιπο αυτοκίνητο. Έτσι η ισχύς του μοντέλου συνεχίζει να πηγάζει από τον 4κύλινδρο τούρμπο κινητήρα 1,4 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 170 ίππους και συνδυάζεται είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων είτε με ένα προαιρετικό εξατάχυτο αυτόματο.
 
Επιστρέφοντας στο πακέτο «Scorpion Sting» η Abarth μέχρι στιγμής το διαθέτει στην αγορά των ΗΠΑ, χωρίς να έχει κάνει γνωστό αν θα είναι διαθέσιμο και για άλλες αγορές. Το προσθετό κόστος ανέρχεται στα 395 δολάρια (357 ευρώ περίπου).
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το 124 Spider είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της Abarth που προσφέρεται στην αγορά των ΗΠΑ, έχοντας πουλήσει μέχρι τον Ιούνιο 1.528 μονάδες.

AUTOFIT PASXA
OPEL