Νέος διευθύνοντας σύμβουλος της Skoda ο Klaus Zellmer

Νέος διευθύνοντας σύμβουλος της Skoda ο Klaus Zellmer

1.618 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2022)

Αλλαγή στην κεφαλή της ανακοίνωσε επίσημα η Skoda, η οποία από τον προσεχή Ιούλιο θα έχει ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) τον Klaus Zellmer.

Αλλαγή σκυτάλης στην κεφαλή της Skoda

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Skoda θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, καθώς η τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία θα έχει νέο CEO. Όπως έγινε επίσημα γνωστό την 1η Ιουλίου 2022, ο Klaus Zellmer θα αντικαταστήσει τον Thomas Schafer στο «τιμόνι» της μάρκας. Ο Zellmer θα διοριστεί ως νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Skoda για να εκλεγεί στη συνέχεια από το Διοικητικό Συμβούλιο ως νέος επικεφαλής, όπως απαιτείται από την τσεχική νομοθεσία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεκίνησε από την Porsche

Ο Zellmer ξεκίνησε την καριέρα του στην αυτοκινητοβιομηχανία το 1997 από την Porsche, ενώ δύο χρόνια αργότερα, μετακόμισε στη Γαλλία για να εργαστεί στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας. Μετά από διάφορες θέσεις στη μάρκα έγινε επικεφαλής μάρκετινγκ στη Γερμανία και προήχθη στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου το 2010. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen, υπεύθυνος για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, και το τμήμα after sales μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020.

Μετακομίζει στην VW o Schafer

Ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Skoda, Thomas Schafer, θα προαχθεί στο ρόλο του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen. Είναι επίσης υπεύθυνος για τη λειτουργία της μάρκας Volkswagen από την 1η Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
4green