• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Συγκρίνουμε τα 3 μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις στη χώρα μας.

Μάχη στα best-seller: Micra VS 208 VS Yaris

25.133 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/7/2018

Τα τρία μοντέλα του συγκριτικού είναι οι πρωταθλητές των πωλήσεων στο πρώτο 4μηνο του έτους τόσο στα γήπεδα όσο και στα χαρτιά.

NISSAN: Δωρεάν 5 service, 5 χρόνια εγγύηση & οδική βοήθεια!

Η χρονιά ξεκίνησε αισιόδοξα σημειώνοντας σταθερή ανοδική πορεία μέχρι και το πρώτο 4μηνο του έτους που διανύουμε. Ανάμεσα στα 14.086 αυτοκίνητα της δημοφιλέστερης για άλλη μια φορά κατηγορίας (αυτή των μικρών), ξεχωρίζουν ωστόσο τρία μοντέλα τα οποία και συγκρίνουμε στις πιο προσιτές, βασικές τους εκδόσεις (κινητήρα και εξοπλισμού).
 
Πρώτο και με αρκετή διαφορά (476 αυτοκίνητα από το 2ο), για άλλη μια φορά είναι το Toyota Yaris με 2.267 μονάδες, ενώ στην δεύτερη θέση κατάφερε να αναρριχηθεί το Peugeot 208 (με 1.791 μονάδες), το οποίο επωφελήθηκε των συνεχών και ελκυστικών προγραμμάτων προώθησης της ελληνικής αντιπροσωπείας. Σημαντική είναι και η τρίτη θέση του Nissan Micra (με 1.456 μονάδες), με τη νέα του γενιά να φαίνεται πως βρήκε τον «δρόμο» της σε αυτή την σημαντική κατηγορία, ανεβάζοντας συνεχώς τα μερίδιά της. Αυτά είναι λοιπόν τα τρία πιο εμπορικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς σήμερα, αφορμή που μας δίνει την ευκαιρία να τα συγκρίνουμε στις βασικές τους εκδόσεις. 

Αρέσουν… το καθένα με τον τρόπο του
Σημαντικό κριτήριο επιλογής για τους αγοραστές και ιδιαίτερα σε αυτή την κατηγορία, είναι το αισθητικό προφίλ του καθενός. To αποκλειστικά 5θυρο Nissan Micra έχει το μεγαλύτερο μήκος (3.999 χλστ.) και κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στην δυναμική του σχεδίαση και τις τονισμένες του γραμμές, ενώ οι «κρυμμένες» χειρολαβές των πίσω θυρών, τονίζουν την κουπέ αισθητική της… αιωρούμενης οροφής.  Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο εμπνευσμένα μικρά και αυτό «μετράει» στην κατηγορία.

Αρκετό δυναμισμό εκπέμπει και το ιδιαίτερα compact (3.945 χλστ.) Toyota Yaris -αυτό είναι το δεύτερο facelift της 4ης γενιάς του απόλυτου best seller της ελληνικής αγοράς- το οποίο προτάσσει ένα ιδιαίτερα νεανικό προφίλ αισθητικά. Το Peugeot 208 με τη σειρά του είναι το πιο κομψό εδώ, με κύριο χαρακτηριστικό του την επιθετικότητα που συνδυάζεται ωστόσο και με πιο εκλεπτυσμένα αισθητικά στοιχεία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ