• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευχάριστο και πρακτικό είναι το εσωτερικό του Toyota Yaris διαμορφώνοντας όμορφο περιβάλλον για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Το ιδιαίτερο αισθητικά εσωτερικό του Peugeot 208 διακρίνεται και για την ποιότητα κατασκευής του.

Το εσωτερικό του Nissan Micra είναι λειτουργικό και εκφράζει πιο σπορτίφ χαρακτήρα συγκριτικά.

Εσωτερικό: Όμορφο Micra, πρακτικό Yaris & ποιοτικό 208

23.658 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/7/2018

Στο εσωτερικό και των τριών αυτοκινήτων η εικόνα είναι ευχάριστη με νεανικά στοιχεία που ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού συνδυάζονται και με τις πιο high tech οθόνες αφής για τα συστήματα infotainment. 

Από αυτά ξεχωρίζει το Peugeot 208 μέσω της i-cockpit λογικής σχεδίασης του ταμπλό που ορίζει μικρή στεφάνη τιμονιού και τοποθετημένο ψηλά στο ταμπλό τον πίνακα οργάνων, ενώ το μικρό Peugeot διακρίνεται επίσης στους τομείς της ποιότητας κατασκευής και της συναρμολόγησης, ενώ προσεγμένο είναι και το φινίρισμα. Το κάθισμα του οδηγού είναι σχετικά ψηλά τοποθετημένο, με την διαδικασία εύρεσης της ιδανικής θέσης να απαιτεί αρκετό χρόνο από τον οδηγό, ωστόσο προσφέρει πολύ καλή περιφερειακή ορατότητα.  

Το Nissan Micra διαθέτει και εκείνο ευχάριστο διάκοσμο ιδιαίτερα στις πιο πλούσιες εκδόσεις του που το εξοπλίζουν με δίχρωμο ταμπλό, ενώ σε πολύ υψηλά επίπεδα είναι και η απτή ποιότητα με μαλακά υλικά να καλύπτουν αρκετά μεγάλο μέρος του ταμπλό. Το Micra εκφράζει μάλιστα και τον πιο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα ακόμα και σε αυτή του την έκδοση, με την χαμηλή θέση οδήγησης και το flat bottom τιμόνι να αποτελούν  τα  κύρια συστατικά αυτού.  

Σύγχρονη και άκρως ποιοτική είναι και η καμπίνα επιβατών του Toyota Yaris, που διακρίνεται για το φινίρισμα και την μοντέρνα εικόνα. Κύριο χαρακτηριστικό της πάντως εξακολουθεί να είναι η πρακτικότητα, τομέας που το Yaris έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι με πολλές, μεγάλες και πρακτικές θέσεις για αντικείμενα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ