To νέο Navara κινείται με εντυπωσιακή ευκολία εκτός δρόμου και σε κάθε τερέν.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To νέο Navara κινείται με εντυπωσιακή ευκολία εκτός δρόμου και σε κάθε τερέν.

Test: Nissan NP300 Navara

(8/12/2016)

Το νέο διπλοκάμπινο Nissan Navara NP300 παντρεύει ιδανικά τις ικανότητες ενός pick-up, με τον πολιτισμένο χαρακτήρα και τις μοντέρνες τεχνολογίες ενός σύγχρονου οχήματος ελεύθερου χρόνου.

What is new
- Νέο πλαίσιο και πίσω ανάρτηση πέντε συνδέσμων
- 2,3 λτ. dCi με 160 άλογα
- Καίει 8,4 λτ./100 χλμ.
- Από 27.390 ευρώ 
 
+ Εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής και αίσθηση επιβατικού στην καμπίνα, τράβηγμα κινητήρα, άνεσης ανάρτησης, χώροι επιβατών, τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, εκτός δρόμου ικανότητες, δέστρες και διαστάσεις καρότσας
- Αεροδυναμικοί θόρυβοι, πολύ υψηλή θέση οδήγησης, ευελιξία
 
Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, τα διπλοκάμπινα pick-up θεωρούνται ιδανικά οχήματα για τους χομπίστες γιΆ αυτό και μπορούν να αγοραστούν και από ιδιώτες, χωρίς επιβαρύνσεις στην τιμή τους. Στην Ελλάδα ακόμη ζούμε σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, όπου τίποτε λογικό δεν υποστηρίζεται νομικά ή φορολογικά. Αυτό βέβαια δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την αξία της εντυπωσιακής νέας γενιάς Nissan Navara, που έχει την κωδική ονομασία NP300. Όπου NP βάλτε Nissan Pick-up και όπου 300, τους 3 τόνους μικτού φορτίου. Ένα βασικό χαρακτηριστικό της νέας γενιάς του Nissan Navara είναι πως παράγεται επί ευρωπαϊκού εδάφους (Βαρκελώνη), ενώ το τμήμα Έρευνας & Εξέλιξης της Nissan έλαβε σοβαρά υπόψη του τις ειδικές απαιτήσεις και προτιμήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς σε όλα τα στάδια δημιουργίας του νέου Navara.
 
Επιβλητικό και δυναμικό
Το νέο Navara κερδίζει με το καλημέρα το παιχνίδι των εντυπώσεων. Στο μήκους 5.300 χλστ. αμάξωμα κυριαρχούν οι καμπύλες γραμμές, η νέα μάσκα με το χαρακτηριστικό «V» ανάμεσα στα τετραγωνισμένα φώτα, ο «άγριος» εμπρός προφυλακτήρας και φυσικά τα σκαλοπάτια στο πλάι. Στοιχεία όπως τα LED φώτα ημέρας, οι μεγάλοι πλαϊνοί καθρέφτες, το αυξημένο πλάτος και οι έξτρα τροχοί των 18 ιντσών, που «γεμίζουν» ιδανικά τους θόλους, συμβάλουν με τη σειρά τους, ώστε το Navara να επιβάλλεται με την... σκηνική του παρουσία. Μάλιστα, στο μοντέλο της δοκιμής υπήρχε και μια φαρδιά μαύρη διακοσμητική ταινία στο μυώδες καπό και στην πόρτα της καρότσας, με αποτέλεσμα το Navara να δείχνει ακόμη πιο δυναμικό.
 
Ευχαριστούμε το Moraitis Sports Center στο Σχοινιά, την Τζίνα και τον Πάνο για τη βοήθειά τους στη φωτογράφηση.

Το νέο Navara κερδίζει με το καλημέρα το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Το νέο Navara κερδίζει με το καλημέρα το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center