Τη επίσημη παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου πραγματοποίησε σήμερα η McLaren.

Η νέα MCL33 έρχεται με ένα νέο χρωματισμό.

Tα δύο μονοθέσια της αγγλικής φίρμας φέτος θα λάβουν ισχύ από τους κινητήρες της Renault και όχι της Honda.

Ντεμπούτο για τη McLaren (+vids & pics)

2.388 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2018)

Την επίσημη παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου πραγματοποίησε σήμερα η McLaren και λίγο αργότερα το έβγαλε στην πίστα για τις πρώτες δοκιμές.

Το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1 παρουσίασε επίσημα η McLaren, ευελπιστώντας να έχει μια πιο καλή χρονιά σε σχέση με την προηγούμενη.
 
Η νέα MCL33 έρχεται με ένα νέο χρωματισμό, ο οποίος συνδυάζει το πορτοκαλί και το μπλε χρώμα, ενώ τόσο το νεοεισαχθέν Halo, όσο και ένα μέρος της μπροστά αεροτομής είναι βαμμένα μαύρα.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο μονοθέσια της αγγλικής φίρμας, τα οποία φέτος θα λάβουν ισχύ από τους κινητήρες της Renault και όχι της Honda, θα οδηγηθούν και πάλι από τους Fernando Alonso και Stoffel Vandoorne.
Μάλιστα ο Ισπανός οδηγός δεν έχασε την ευκαιρία και λίγο αργότερα έκανε την πρώτη του βόλτα με το νέο του μονοθέσιο, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι pre-season δοκιμαστικές διαδρομές στη Βαρκελώνη. Συγκεκριμένα ο Alonso οδήγησε τη νέα MCL33 στην πίστα της Ναβάρα στην Ισπανία και πλέον τόσο εκείνος όσο και ο ομόσταυλός του θα περιμένουν τη Δευτέρα για το τετραήμερο δοκιμών στη Βαρκελώνη.
 
Δείτε βίντεο και εικόνες από την παρουσίαση και τη πρώτη δοκιμή

ELASTIKA 2024
OPEL