Οδηγός σε αμόκ σκότωσε εν ψυχρώ δύο ανθρώπους στη Μονεμβασιά

Οδηγός σε αμόκ σκότωσε εν ψυχρώ δύο ανθρώπους στη Μονεμβασιά

5.124 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2022)

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε πάνω τους, παρέσυρε τον έναν αναβάτη για πολλά μέτρα και μετά γύρισε για να χτυπήσει ξανά τον δεύτερο αναβάτη που κειτόταν στο έδαφος.

Παρέσυρε τον έναν και μετά γύρισε να χτυπήσει ξανά τον δεύτερο

Μια εν ψυχρώ φρική δολοφονία δύο ανθρώπων διαπράχτηκε χθες το βράδυ στη Μονεμβασιά, όταν ένας 45χρονος οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε με σφοδρότητα ένα μηχανάκι πάνω στο οποίο επέβαιναν δυο ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Ο οδηγός λέγεται πως παρέσυρε τον έναν άνδρα για 300 μετρά και στην συνέχεια, έκανε αναστροφή και χτύπησε ξανά τον δεύτερο αναβάτη που κείτοταν στο οδόστρωμα. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έπεσαν πάνω του για να τον ακινητοποιήσουν

Ο κόσμος της πόλης έντρομος κάλεσε την Αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου. Χαρακτηριστικό είναι πως για να τον ακινητοποιήσουν, ένα περιπολικό έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου. Το ίδιο έκανε και ένας πολιτης με το δικό του αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο,

Γιος θύματος: «Εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο»

«Ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δυο άνθρωποι έφυγαν από αυτό τον κόσμο εντελώς βασανιστικά και άδικα. Τους χτύπησε από πίσω λογικά, ένας παλαβός, δεν ξέρω, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω. Τι να σας πω. Το θέμα είναι πως το κακό έγινε. Τι να σας πω. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ήμουν μαζί του, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο. Δουλεύω delivery στην περιοχή και το είδα το σκηνικό μπροστά μου. Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και μετά τον είδα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν οδηγός και τον είδα 300 μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε η επαφή με την σύγκρουση να το πούμε έτσι. Τον παρέσυρε 300 μέτρα σχεδόν και μετά παρέσυρε και τον άλλο άνθρωπο», ανέφερε ο γιος του θύματος, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο Χάρος βγήκε παγανιά...
- Παρέσυρε τον έναν και γύρισε να αποτελειώσει τον δεύτερο!
- Ένα περιπολικό και ένα ΙΧ έπεσαν πάνω στον δολοφόνο για να τον σταματήσουν
- Έντρομοι οι κάτοικοι της πόλης
Ποια μπορεί να ήταν η αιτία για να γίνει όλο αυτό;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
Audi