ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οδηγούμε το ανανεωμένο Nissan Qashqai

 Σχολιάστε 
31.325 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2024)
Οδηγούμε στην Πορτογαλία το ανανεωμένο Nissan Qashqai το οποίο έχει αλλάξει αρκετά σε εμφάνιση και είναι αναβαθμισμένο ουσιαστικά σε τεχνολογία.
3 Φωτογραφίες »

Οδηγούμε στην Πορτογαλία το ανανεωμένο Nissan Qashqai το οποίο έχει αλλάξει αρκετά σε εμφάνιση και είναι αναβαθμισμένο ουσιαστικά σε τεχνολογία.

- Έχει νέα, εμπνευσμένη από σαμουράι, σχεδίαση αρκετά διαφορετική από πριν
- Με Google orientated infotainment που θα το βολευτείς όπως το κινητό σου
- Διαθέτει περισσότερα στάνταρ συστήματα ασφαλείας λόγω κανονισμών

Στην Πορτογαλία για το ανανεωμένο Nissan Qashqai

Λίγο πριν την άφιξή του στην ελληνική αγορά στις αρχές του Ιουλίου και ενώ έχουν ανακοινωθεί οι τιμές με τις οποίες θα διατίθεται (από 29.990 ευρώ), το AutoΤρίτη βρέθηκε στην Πορτογαλία για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του ανανεωμένου Nissan Qashqai.

Οι συστάσεις για το οικογενειακό SUV της Nissan είναι μάλλον περιττές, αρκεί μόνο να πούμε πως από την πρώτη του γενιά έως και σήμερα είναι το best seller μοντέλο στην κατηγορία του, αυτός που ίδρυσε την κατηγορία αυτή, και αυτά από μόνα τους λένε πολλά.

Στην προκειμένη περίπτωση τώρα, η ανανέωση του μοντέλου έρχεται σχετικά σύντομα καθώς δεν είναι πολύς ο καιρός που μετράει η τέταρτή του γενιά (2021), ωστόσο αφενός ο ανταγωνισμός που ανανεώνεται παράλληλα, αφετέρου οι αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας, αλλά και τα πλάνα της Nissan για τα επόμενα 2 χρόνια αποτέλεσαν την αφορμή για μια ουσιαστική ανανέωσή του.
Τι περιλαμβάνει αυτή; Νέα σχεδίαση μέσα και έξω, περισσότερα συστήματα ασφαλείας και ένα πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment που είναι πολύ φιλικό στον χρήστη μιας και ενσωματώνει αρκετά από το περιβάλλον της google. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τολμηρή, δυναμική και μοντέρνα σχεδίαση μέσα - έξω

Από τις σημαντικότερες αλλαγές στο Nissan Qashqai είναι η σχεδίαση, η οποία έχει αλλάξει τόσο που δεν παραπέμπει σε μία απλή ανανέωση, αλλά σε νέο μοντέλο. Αν όχι στο πίσω μέρος που έχουν επανασχεδιαστεί τα φώτα (νέα γραφικά και πιο πορφυρό φως) και ο προφυλακτήρας, κυρίως μπροστά που η μάσκα έχει εμπνευστεί από… πανοπλία ιάπωνα σαμουράι και καλύπτει σχεδόν όλο το φάρδος του μπροστινού μέρους. Στα δικά μας μάτια η «μούρη» του ανανεωμένου Nissan Qashqai είναι αρκετά εντυπωσιακή, νομίζουμε πως θα συμφωνήσετε μαζί μας κοιτώντας τις φωτογραφίες.


Το Nissan Qashqai θα πατήσει εντός Ιουλίου τις ρόδες του στην ελληνική αγορά, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί οι τιμές του.
3 Φωτογραφίες »

Το Nissan Qashqai θα πατήσει εντός Ιουλίου τις ρόδες του στην ελληνική αγορά, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί οι τιμές του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Περισσότερα συστήματα ασφαλείας και πιο εξελιγμένο infotainment
Σελίδα 3Hey Google και ξέγνοιασες
Mercedes
SAILUN ATREZZO ZSR 2