Οι γραμμές στο καπό προσδίδουν δυναμισμό και εκλεπτύνουν το σύνολο.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι γραμμές στο καπό προσδίδουν δυναμισμό και εκλεπτύνουν το σύνολο.

Εντυπωσιακό και στο μάτι

156.293 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του i10 στην Πορτογαλία δεν ήταν για εμάς η πρώτη φορά που είδαμε το μοντέλο. Το είχαμε δει στην Φρανκφούρτη, το είχαμε ξαναδεί -ίσως και εσείς- στην έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα στα τέλη του 2019, τώρα όμως ήταν η πρώτη φορά που το αντικρίζαμε σε περιβάλλον εκτός Έκθεσης, υπό το φως του ήλιου και δίπλα σε άλλα αυτοκίνητα.


Από πίσω το i10 δείχνει φαρδύ και δυναμικό.

Από πίσω το i10 δείχνει φαρδύ και δυναμικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Και αυτό που έχουμε τώρα να σχολιάσουμε είναι πως οι σχεδιαστές της Hyundai έκαναν ωραία δουλειά. Γιατί μπορεί το μήκος να έχει παραμείνει στα 3,67 μέτρα, όμως οι αναλογίες έχουν αλλάξει και το i10 δείχνει τώρα δυναμικό και αισθητά διαφορετικό σε σχέση με πριν. Από μπροστά μας αρέσει η σχεδίαση των στρογγυλών LED ημέρας, η μεγάλη μάσκα και οι σικ κάθετες γραμμές στο καπό, στο πλάι έξυπνα ενώνεται η οροφή με την κολόνα σχηματίζοντας οπτικό τρικ ενός κουπέ μοντέλου (σ.σ. προσέξτε την λεπτομέρεια στην κολόνα που αναγράφεται το όνομα του μοντέλου), ενώ και πιο πίσω το μικρό της Hyundai δείχνει φαρδύ και εντυπωσιακό.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Tech-Ford-Fiest-ST
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel