Μοντέρνα σχεδίαση, μεγάλοι χώροι και πλούσια τεχνολογία τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Hyundai i10.

Δυναμικό και στο δρόμο και σε εμφάνιση το κορεατικό μίνι. Η τιμή του ξεκινάει από τα 11.190 ευρώ και είναι διαθέσιμο για παραγγελία στη χώρα μας.

Οδηγούμε το νέο Hyundai i10

155.871 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

«Go big or… go home» λένε οι Αμερικανοί και το νέο Hyundai i10 θέλει να ακολουθήσει την φράση, αφού στην τρίτη του γενιά θυμίζει μεγαλύτερο αυτοκίνητο από πλευράς χώρων, τεχνολογίας και πάτημα στο δρόμο, με αποτέλεσμα να φλερτάρει με την κατηγορία των μικρών.


Κακά τα ψέματα. Η Hyundai έχει πλέον ένα ευρωπαϊκό πρόσωπο. Δεν είναι το μαγικό ραβδί, αλλά η εργατικότητα και επιμονή τους. Και έτσι τα δείγματα που λαμβάνουμε από αυτούς τα τελευταία χρόνια είναι αξιοθαύμαστα. Τα μοντέλα τους εκτός από value for money έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση του ευρωπαίου αγοραστή ως μοντέλα που ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις, ενώ πρόσφατα οι άνθρωποι της Hyundai μπήκαν και σε σπορ μονοπάτια κάνοντας –δικαιολογημένα- πολύ ντόρο με το τμήμα N.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, μιας και το επίκεντρο είναι το νέο Hyundai i10, αυτό που θα σημειώσουμε είναι ότι -αντίθετα με τις πιέσεις που δέχεται η κατηγορία των μίνι- οι Κορεάτες επενδύουν στην τρίτη γενιά του φέρνοντας ένα μοντέλο που είναι εντυπωσιακά ευρύχωρο για τις compact διαστάσεις του, εξοπλίζεται με τεχνολογίες που συναντάς στην επόμενη κατηγορία των μικρών, και στο δρόμο δείχνει μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Και μάλιστα είναι σχεδιασμένο στην Ευρώπη όπου και κατασκευάζεται.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel