Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Στο ταμπλό του Hyundai i10 τα σκληρά πλαστικά είναι καλά σε ποιότητα και με άριστη συναρμογή.

Μεγάλος για τα δεδομένα των μίνι είναι ο χώρος αποσκευών, αφού ανέρχεται στα 252 λίτρα.

Ακόμα και ψηλός να έχει καθίσει στις μπροστινές θέσεις, πίσω θα χωρέσει ένας ενήλικας. Οι χώροι αποτελούν πλεονέκτημα του μοντέλου.

Στοιχεία όπως η μεγάλη οθόνη αφής ή η ασύρματη φόρτιση για το κινητό ανεβάζουν το επίπεδο, καθώς είθισται να τα συναντάς σε επόμενες κατηγορίες.

Μικρό έξω, εντυπωσιακό μέσα

155.364 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Είθισται στην ανάλυση ενός καινούριου μοντέλου να αναλωνόμαστε πρώτα στην εξωτερική εμφάνιση, εδώ όμως θα ξεκινήσουμε με τους χώρους στην καμπίνα. Γιατί πολύ απλά, αν και το μήκος του i10 έχει παραμείνει στα 3,67 μέτρα, με ένα μαγικό τρόπο στο εσωτερικό θα χωρέσουν τέσσερις επιβάτες και μάλιστα ψηλοί.
Πραγματικό γεγονός: 1,85 μέτρα ανάστημα ήταν ο συνάδελφος δημοσιογράφος που κάθισε στη θέση του οδηγού, και χωρίς να μετακινήσει τη θέση του καθίσματος ο ίδιος χώρεσε στην πίσω σειρά, πίσω δηλαδή από τον.. εαυτό του. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Hyundai, αυτή η ευρυχωρία στην καμπίνα οφείλεται στην αύξηση του μεταξονίου κατά 40 χλστ., την χαμηλότερη τοποθέτηση της έδρας των καθισμάτων και την αύξηση του πλάτους κατά 20 χλστ.. Νούμερα, που στην πράξη έχουν αντίκρισμα, όπως είδαμε στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση στη Λισσαβώνα της Πορτογαλίας.
Κλείνοντας τέλος με το κομμάτι των χώρων, να πούμε πως ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 252 λίτρων που είναι από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία (σ.σ. ωστόσο βρίσκεται μακριά από το segment A), ενώ στα συν ότι έχει διπλό πάτο ώστε να διευκολύνεσαι στη φόρτωση ανάλογα με την περίσταση.
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: