• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Η νέα Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας (standard range και extended range).

Οι 10 άσοι στο μανίκι της νέας Ford Mustang Mach-E

1.691 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2020

Tο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford δεν ξεχωρίζει μόνο από την εμφάνιση που παραπέμπει στο θρυλικό pony car αλλά έχει ακόμα 10 άσους που το κάνουν να ξεχωρίζει.


H νέα και πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E έρχεται να συμβολίσει την αρχή μιας νέας εποχής για την Ford αποτελώντας ένα από τα πολλά ηλεκτροκίνητα οχήματα που θα παρουσιάσει η εταιρεία στην αγορά της Ευρώπης έως τα τέλη του 2020.
 
Η νέα Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας (standard range και extended range) είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων. Στην έκδοση extended range και κίνηση στους πίσω τροχούς, η Mustang Mach‑E αναμένεται να εξασφαλίζει με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 km, σύμφωνα με το πρωτόκολλο World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Το μοντέλο με την ίδια μπαταρία και κίνηση σε όλους τους τροχούς αναμένεται να αποδίδει ισχύ 337 ίππων (248 kW) και ροπή 565 Nm.
 
Η Ford θα προσφέρει επίσης μία έκδοση υψηλών επιδόσεων. Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 km/h σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ., αποδίδοντας προβλεπόμενη ισχύ 465 ίππων και ροπή 830 Nm.
 
 Εσείς ξέρατε τα παρακάτω 10 πράγματα για τη νέα Mustang Mach-E;
  1. Ταχεία φόρτιση. Οι ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E μπορούν να καλύψουν μέχρι 93 km μετά από φόρτιση μόλις 10 λεπτών σε σταθμό φόρτισης της κοινοπραξίας IONITY.
  2. Η αγορά μιας Mustang Mach-E μπορεί να γίνει online. Ασφαλώς αυτό μπορεί να γίνει και με τον παραδοσιακό τρόπο, στο κατάστημα ενός εμπόρου της Ford.
  3. Τα κλειδιά αποτελούν παρελθόν. Η Mustang Mach-E αναγνωρίζει το smartphone σας καθώς πλησιάζετε, ενώ σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε και να εκκινήσετε τον κινητήρα χωρίς να βγάλετε τη συσκευή από την τσέπη σας.
  4. Η Mustang Mach-E είναι το πρώτο project της Ford Team Edison. Η Ford δημιούργησε μία ολοκληρωμένη νέα "εταιρεία μέσα σε εταιρεία" που ασχολείται με τη δημιουργία ηλεκτρικών οχημάτων.
  5. Με ασύρματες (Over-the-air) ενημερώσεις η Mustang Mach-E είναι πάντα επικαιροποιημένη.
  6. Η Mustang Mach-E διαθέτει ηχοσύστημα της B&O με ηχεία πλήρως ενσωματωμένα στο πάνω τμήμα του ταμπλό, που θυμίζουν μπάρα ήχου. Αυτή η απέριττη σχεδίαση έχει ήδη αποσπάσει τη διάκριση iF Design Award.
  7. Η πανοραμική κρυστάλλινη οροφή φέρει επίστρωση προστασίας από την υπέρυθρη ακτινοβολία, ώστε να διατηρείται μία ευχάριστη θερμοκρασία στο εσωτερικό, χειμώνα και καλοκαίρι.
  8. Μπορείτε να μιλήσετε στη Mustang Mach-E σας όπως στους φίλους ή την οικογένειά σας. Το σύστημα φωνητικής ενεργοποίησης χρησιμοποιεί επεξεργασία φωνής βασισμένης στο cloud για την κατανόηση καθημερινών εντολών .
  9. Μπορείτε να διαμορφώσετε την οδηγική εμπειρία μιας Mustang Mach-E σε συνάρτηση με τη διάθεσή σας. Υπάρχουν τρία προφίλ οδήγησης (Drive Modes) – Whisper, Active και Untamed.
  10. Η Mustang Mach-E είναι νέα, αλλά το όνομά της έχει γράψει ιστορία. Το όνομα "Mach" έχει χρησιμοποιηθεί για ειδικά μοντέλα της Ford Mustang ήδη από τη δεκαετία του ‘60. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε για τη Mustang Mach 1, ένα αυτοκίνητο που "έδειχνε ότι μπορούσε να σπάσει το φράγμα του ήχου".