Με αεροδυναμικό αμάξωμα, φρέσκια σχεδίαση , αναβαθμισμένη ποιότητα και ευρυχωρία, ήλθε η νέα γενιά του Hyundai i10.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με αεροδυναμικό αμάξωμα, φρέσκια σχεδίαση , αναβαθμισμένη ποιότητα και ευρυχωρία, ήλθε η νέα γενιά του Hyundai i10.

Οι Top δοκιμές και νέες αφίξεις του 2014

21.764 Επισκέψεις στο άρθρο

Το 2014 είναι μια χρονιά με αρκετά νέα και άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα, μεταξύ των οποίων ωστόσο, ξεχωρίζουν εκείνα που καινοτομούν και φέρνουν το εντελώς νέο, όχι μόνο στην κατηγορία τους, αποκτώντας έτσι τον τίτλο των «Top επιλογών της χρονιάς».

Οι πρώτοι μήνες του 2014 έφεραν στην ελληνική αγορά έναν σεβαστό αριθμό νέων και ανανεωμένων μοντέλων. Παράλληλα, με 7 μήνες ακόμη να αναμένουν μέχρι το τέλος του έτους, αναμένουμε ακόμη περισσότερα νέα και σημαντικά μοντέλα να λανσαριστούν στη χώρα μας, κορυφώνοντας ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον. Μεταξύ όλων αυτών των νέων μοντέλων που έχουν έλθει και αυτών που αναμένουμε σύντομα στην αγορά, εμείς ξεχωρίσαμε τις 5 Top επιλογές της χρονιάς και σας τις παρουσιάζουμε στις επόμενες σελίδες του θέματός μας. Ανάμεσά τους περιλαμβάνουμε μοντέλα από όλες τις κατηγορίες και για όλα τα βαλάντια, κάθε ένα εκ των οποίων αναμένεται μάλιστα να πρωταγωνιστήσει στις πωλήσεις, όχι μόνο της κατηγορίας του.
Γιατί είναι TopΤι κάνει όμως ένα νέο μοντέλο «Top»; Σίγουρα και ιδίως στην εποχή μας, η καινοτομία και το καινούργιο που αυτό θα φέρει στην κατηγορία του. Είτε αυτό αφορά σε τομείς όπως η τεχνολογία, η ποιότητα και το design, είτε πολύ περισσότερο σήμερα, στην κατανάλωση και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, στα νέα μοντέλα που ήδη υποδεχθήκαμε στην αγορά, η νέα Mercedes C-Class, με την πλούσια τεχνολογία και την ανυπέρβλητη άνεση, έρχεται για να χαρακτηριστεί «Top» δίχως καμία αμφιβολία. Από κοντά ακολουθεί και το νέο Nissan Qashqai, το μοντέλο δηλαδή εκείνο με το οποίο η Nissan φιλοδοξεί να συνεχίσει την κραταιά της πορεία στα Crossover. Στις αφίξεις που αναμένουμε, ξεχωρίζει αρχικά το νέο Toyota Aygo, η 2η και άκρως εντυπωσιακή δηλαδή γενιά του best-seller μοντέλου. Τέλος, μόλις έφτασαν στη χώρα μας το το νέο Hyundai i10  και το best-seller Opel Astra με το νέο κινητήρα diesel.

Με κορυφαίες τεχνολογικές εφαρμογές και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, έρχεται η νέα Mercedes C-Class.

Με κορυφαίες τεχνολογικές εφαρμογές και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, έρχεται η νέα Mercedes C-Class.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center