Το Toyota Yaris είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην ελληνική αγορά την τελευταία 7ετία. Φέτος έκλεισε την χρονιά με 7.074 πωλήσεις.

TOP Μοντέλα σε πωλήσεις

44.368 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2020)

Στους πίνακες αριστερά θα βρείτε τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς, ωστόσο εμείς οφείλουμε να παρατηρήσουμε πως 7 στα 10 πρώτα μοντέλα προέρχονται από την κατηγορία των μικρών. Λογικό βέβαια καθώς αυτή είναι η δημοφιλέστερη κατηγορία της αγοράς. Τα άλλα τρία ανήκουν στην κατηγορία των μίνι (Fiat Panda και Hyundai i10) και στην κατηγορία των οικογενειακών SUV (Nissan Qashqai).

Βασιλιάς των πωλήσεων στην ελληνική αγορά στέφθηκε για άλλη μια χρονιά το Toyota Yaris, σημειώνοντας έτσι ένα σερί 7 ετών. Επόμενο μοντέλο, με απόσταση έρχεται το Opel Corsa, ενώ την τριάδα κλείνει το Volkswagen Polo. Από την άλλη, στις πωλήσεις των ιδιωτών, το Yaris είναι πάλι πρώτο, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Nissan Qashqai που είναι και το μοναδικό SUV στη 10άδα.

Τέλος, αναφορικά με τους premium κατασκευαστές, να σημειώσουμε πως η Mercedes A-Class είναι πρώτη τόσο στη λιανική όσο και στα εταιρικά μοντέλα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

DEH PASXA
test center