Οι πρώτες τιμές του MG3 Hybrid στην Ευρώπη

5.831 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2024)
Οι πρώτες τιμές του MG3 Hybrid στην Ευρώπη

- Από 19.990 ευρώ το κόστος του στην Ισπανία
- Το πρώτο MG με το Hybrid+ σύστημα, απόδοσης 194 ίππων
- Η εταιρεία κάνει δώρο στους πελάτες τις πρώτες βενζίνες!

Από 19.990 ευρώ το κόστος του στην Ισπανία

Οι πληροφορίες έρχονται από την αγορά της Ισπανίας, με την τιμή του νέου MG3 Hybrid να βρίσκεται κάτω από τις 20.000 για την εγχώρια αγορά και συγκεκριμένα θα ξεκινάει από 19.990 ευρώ. Οι εξοπλιστικές εκδόσεις ανέρχονται σε τρεις, τις Standard, Comfort και Luxury. Η Standard έκδοση θα είναι εξοπλισμένη με οθόνη 10,25 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, τέσσερις θύρες USB, αισθητήρες στάθμευσης κ.α. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες εκδόσεις (Comfort και Luxury), περισσότερα θα γίνουν γνωστά από την ίδια την εταιρεία, κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου της Μαδρίτης (22 Μαΐου).

Το πρώτο MG με το Hybrid+ σύστημα, απόδοσης 194 ίππων

Το MG3 γίνεται το πρώτο αυτοκίνητο της μάρκας που εξοπλίζεται με το υβριδικό σύστημα κίνησης «Hybrid+», που με τη σειρά του συστήνεται στο ευρωπαϊκό κοινό. Το «Hybrid+» αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων (105 άλογα) και έναν ηλεκτροκινητήρα (136 άλογα). Η κίνηση πηγαίνει στους μπροστά τροχούς και η συνολική ισχύς ανέρχεται στους 194 ίππους και τα 250 Nm ροπής. Παράλληλα υπάρχει και ένα ακόμα ηλεκτρικό μοτέρ που έχει το ρόλο της γεννήτριας για την μπαταρία 1,83 kWh του MG3, ενώ μπορεί να τροφοδοτήσει με ενέργεια απευθείας και τον κύριο ηλεκτροκινητήρα, εάν χρειάζεται. Εν τω μεταξύ, ο βενζινοκινητήρας συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο τριών ταχυτήτων που η MG υποστηρίζει ότι έχει μεγαλύτερη απόκριση από τα κιβώτια CVT που χρησιμοποιούνται συχνά από τα υβριδικά αυτοκίνητα.

Η εταιρεία κάνει δώρο στους πελάτες τις πρώτες βενζίνες!

Οι πρώτοι αγοραστές που θα αγοράσουν το αυτοκίνητο στην Ισπανία θα λάβουν ένα voucher-δώρο για τη βενζίνη από την SAIC Motor, αξίας 526 ευρώ. Θα ισχύσει για όλα τα πρατήρια και με διάρκεια αξιοποίησης τα δύο έτη. 

MIKRA VANS LEASING
test center