Οι top προσφορές & χρηματοδοτικά για αγορά υβριδικού
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι top προσφορές & χρηματοδοτικά για αγορά υβριδικού

209.550 Επισκέψεις στο άρθρο

Υβριδικές προσφορές: Οι αλλαγές στα Τέλη ταξινόμησης έφεραν νέες τιμές και προσφορές. Το AutoΤρίτη έψαξε και βρήκε τις καλύτερες εκπτώσεις και προγράμματα για τα υβριδικά μοντέλα της αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα υβριδικά μοντέλα πλέον έχουν μπει για τα καλά στο προσκήνιο, καθώς και το αγοραστικό κοινό έχει κατανοήσει τα οφέλη των εν λόγω μοντέλων, αλλά και οι ίδιοι οι κατασκευαστές τα προτιμούν, διότι καταφέρνουν να περιορίσουν τις εκπομπές CO2 του συνολικού στόλους τους, ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα πιο ανταγωνιστικό προϊόν.

Όπως έχουμε αναλύσει αρκετές φορές στο παρελθόν, υπάρχουν διαφόρων ειδών υβριδικά συστήματα. Ο όρος υβριδικός έχει προέλθει από το γεγονός πως συνδυάζονται δύο διαφορετικές πηγές ενέργειας, καύσιμο και ρεύμα συγκεκριμένα, για τη λειτουργία του οχήματος.  

Τα τρία είδη υβριδικών συνόλων
Να υπενθυμίσουμε επιγραμματικά τα τρία διαφορερτικά είδη υβριδικών συνόλων:

Ήπια υβριδικά: Στα ήπια υβριδικά αυτοκίνητα ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτεί διάφορα περιφερειακά συστήματα με αποτέλεσμα να μειώνεται η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων, ενώ ταυτόχρονα είναι εφικτή η αύξηση της ιπποδύναμης για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, χωρίς τη δυνατότητα να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά.

Υβριδικά: Όπως και παραπάνω τροφοδοτούνται διάφορα περιφερειακά συστήματα, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση το όχημα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί ηλεκτρικά για 2-3 χλμ. και με ορισμένη ταχύτητα, πετυχαίνοντας πολύ καλύτερες τιμές κατανάλωσης

Plug-In: Τα Plug In διαθέτουν πολύ μεγαλύτερες μπαταρίες, οι οποίες πέρα από την ανάκτηση φορτίζονται απ ευθείας από την πρίζα. Συνήθως έχουν ηλεκτρική αυτονομία γύρω στα 50 χλμ. και η κατανάλωσή τους δεν ξεπερνά τα 2-3 λτ./100 χλμ. 

Συνδυασμός και στις προσφορές
Η ζήτηση, αλλά και η προσφορά, για υβριδικά μοντέλα αυξάνεται διαρκώς, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα, οι αντιπροσωπείες να πριμοδοτούν τα μοντέλα τους με έξτρα οφέλη, είτε αυτό σημαίνει κάποια χρηματική έκπτωση ή δωρεάν παροχές (και αυτές στην ουσία χρήματα είναι), ενώ πέραν των εκπτώσεων, στην αγορά θα βρείτε και προνομιακούς όρους χρηματοδότησης. Μάλιστα αρκετές εταιρείες συνδυάζουν τις υπάρχουσες προσφορές της γκάμας τους με έξτρα οφέλη για τα υβριδικά τους μοντέλα, καταφέρνοντας να πολλαπλασιάζουν το κέρδος του αγοραστή.

Διαβάστε λοιπόν παρακάτω τι προσφορές παίζουν για τα υβριδικά μοντέλα της αγοράς σε κάθε εταιρεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto