Εντυπωσιακό το body kit του Prior Design για το Nissan GT-R.

Το πίσω μέρος μοιάζει πιο επιθετικό από ποτέ.

Αν το δεις στο δρόμο σίγουρα δεν θα θέλεις να τα βάλεις μαζί του...

Το body kit διατίθεται και με κομμάτια από ανθρακονήματα, προαιρετικά, με επιπλέον κόστος.

Όχι ακόμη ένα GT-R

4.402 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/5/2015

Ο βελτιωτικός οίκος Prior Design έδωσε φωτογραφίες και πληροφορίες στη δημοσιότητα από τη νέα του πρόταση για το Nissan GT-R.

 
Ο Prior Design είναι ένας από τους βελτιωτικούς οίκους, ο οποίος συνηθίζει να παρουσιάζει ακραία body kit για τα δημιουργήματα. Σε αυτή τη λογική στηρίζεται και η πρότασή του για το Nissan GT-R, με το PD750WB, όπως είναι η κωδική του ονομασία.

Συγκεκριμένα, ο Prior Design έχει τοποθετήσει αεροδυναμικό κιτ από ενισχυμένο πλαστικό. Αυτό απαρτίζεται από προφυλακτήρες, καπό και φτερά και εμπλουτίζεται από ένα set αεροδυναμικών βοηθημάτων. Όλα αυτά μαζί κοστίζουν 10.000 ευρώ. Μάλιστα ο βελτιωτής προσφέρει, προαιρετικά, με επιπλέον κόστος, όλο το πακέτο σε ανθρακονήματα, χωρίς να αναφέρει την τιμή του.

Οι αισθητικές αλλαγές συνοδεύονται και από μηχανικές. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, με τον βελτιωτικό οίκο να αναφέρει πως ο 3,8 λτ. βενζινοκινητήρας V6 αποδίδει πλέον 720 άλογα και 820 Nm ροπής. Η αύξηση της ιπποδύναμης έκανε απαραίτητη και την αλλαγή στο στήσιμό του, καθώς το συγκεκριμένο GT-R εφοδιάζεται πλέον με ανάρτηση, πλήρως ρυθμιζόμενη της KW.