O Loeb στον αγώνα του WRC στο Μεξικό.

Παραπάνω αγώνες με Loeb θέλει η Citroen

2.181 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2018)

Αν και ο Sebastien Loeb έχει προγραμματιστεί να δώσει τρεις αγώνες με την ομάδα της Citroen στο πρωτάθλημα του WRC, όπως φαίνεται υπάρχει η πιθανότητα κάτι τέτοιο αν μην ισχύσει και ο γνωστός οδηγός να κάτσει πίσω από το τιμόνι για περισσότερους αγώνες.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της γαλλικής ομάδας, Pierre Budar, ο οποίος στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε στα διεθνή μέσα ανέφερε: «Έχουμε συμφωνία για τρία αγώνες, αυτή είναι η συμφωνία μέχρι στιγμής. Μετά τα ράλλυ στην Κορσική και την Ισπανία (στα οποία θα οδηγήσει ο Loeb), θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και πάλι.
 
Ωστόσο δεν ξέρω κανέναν διευθυντή ομάδας από αυτούς που βρίσκονται εδώ, που δεν θα ήθελα αυτός ο τύπος (Loeb) να είναι ένα οδηγός πλήρους απασχόλησης. Έτσι το ίδιο ισχύει και για εμάς».
Μετά από αυτή την αποκάλυψη τα καλά λόγια συνεχίστηκαν, με τον Budar να δηλώνει πως εντυπωσιάστηκε με την ταχύτητα του Loeb στο πρώτο του χωμάτινο αγώνα, προσθέτοντας «Το Μεξικό ήταν μια μεγάλη απόδειξη της απόδοσής του. Έχουμε δει ότι είναι ακόμα πολύ γρήγορος και έχει δείξει πόσο καλά είναι σε θέση να χειριστεί το νέο αυτοκίνητο. Δεν περίμενα να είναι τόσο γρήγορος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ξέραμε ότι θα μπορούσε να κάνει ωραία πράγματα, αλλά σκέφτηκα ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο».
 
Από κει και πέρα εκτός από τον Pierre Budar δηλώσεις για τον Γάλλο σταρ έκανε και ο teammate του στη Citroen, Kris Meeke, που σημείωσε: «Είναι πολύ θετικό που είναι στην ομάδα. Έχω πει ότι θέλω να παραμείνει στην ομάδα, καθώς εάν είχα την ευκαιρία να ολοκληρώσω μία σεζόν μαζί του θα μάθαινα τόσα πολλά.
 
Μπορείτε να φανταστείτε πόσο δυνατή ομάδα θα ήμασταν αν τον είχαμε φέτος όλη τη χρονιά και τον Craig [Breen] στο τρίτο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα διεκδικούσαμε τον τίτλο στους κατασκευαστές. Θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ, πολύ ισχυρή ομάδα αν τον πείσουμε να επιστρέψει και να κάνει κάτι περισσότερο».  

AUTOFIT PASXA
Audi