2 φωτογραφίες »

Η τρέχουσα ευρωπαϊκή έκδοση του Ford Explorer.

Παρουσιάζει νέα έκδοση του Explorer η Ford

2.883 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2021)

Μία νέα έκδοση του Ford Explorer είναι έτοιμη να παρουσιάσει η αμερικανική μάρκα, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της να ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σχετικό teaser.


Το Ford Explorer είναι ένα από τα πιο επιβλητικά μοντέλα της αμερικανικής μάρκας, το οποίο μάλιστα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας. Ωστόσο όπως φαίνεται η Ford δεν αρκείται μόνο στις υπάρχουσες εκδόσεις, ετοιμάζοντας ακόμα μία. Ο λόγος για την έκδοση King Ranch, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί στο παγκόσμιο κοινό στις 24 Φεβρουαρίου.
 
Μάλιστα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ford, Jim Farley, μέσω του twitter δημοσίευσε ένα βίντεο που παρουσιάζει το διακριτικό λογότυπο της έκδοσης King Ranch στο μπροστινό υποβραχιόνιο ενός οχήματος. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν δοθεί μέχρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο στο σύντομο βίντεο ο επιλογέας ταχυτήτων μοιάζει αρκετά με αυτόν του τρέχοντος Explorer.
 
Η εν λόγω έκδοση, φωτογραφίζει ένα μοντέλο που πιθανότατα θα αφορά την αγορά στον ΗΠΑ, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει κατά την παρουσίαση. Σχετικά με το Ford Explorer King Ranch αυτό που γνωρίζουμε από τις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν υπάρξει, είναι πως το μοντέλο θα αποκτήσει μια σειρά από οπτικές αναβαθμίσεις συμπεριλαμβανομένων νέων τροχών και νέας μάσκας. Παράλληλα, το αυτοκίνητο έχει συλληφθεί με τέσσερις απολήξεις εξάτμισης στο πίσω μέρος που υποδηλώνει ένα ελαφρώς πιο ισχυρό V6 EcoBoost 3,0 λίτρων κινητήρα.
 
Αναβαθμισμένο αναμένεται να είναι και το εσωτερικό με περισσότερες δερμάτινες επιλογές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια επιπλέον τεχνολογικά συστήματα. Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν όταν θα αποκαλυφθεί το μοντέλο.

Mercedes
skoda