Peugeot 3008 diesel με 130 PS Vs Υβριδικό Lexus με 184 PS

Peugeot 3008 diesel με 130 PS Vs Υβριδικό Lexus με 184 PS

73.156 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2022)

Το ιαπωνικό Lexus UX 250h με τον πολυτελή χαρακτήρα και την υβριδική τεχνολογία στέκεται απέναντι στο εντυπωσιακό Peugeot 3008, που προσφέρει και diesel επιλογή. Ποιος κερδίζει σε αυτή την κόντρα των διαφορετικών, σε όλα τα επίπεδα, σχολών;

Γαλλικό diesel ή υβριδικό ιαπωνικό premium SUV;

Αν μη τι άλλο σε αυτή την αντιπαράθεση έχουμε δύο εναλλακτικές, από κάθε άποψη, επιλογές στα μικρομεσαία οικογενειακά SUV. Από τη μια είναι το γαλλικό Peugeot 3008 που ειδικά στην ανανεωμένη του έκδοση έχει πολυτέλεια, τεχνολογία, αλλά και.. τιμή που τονίζουν τις premium βλέψεις και προσανατολισμό του. Από την άλλη έχουμε την ιαπωνική άποψη περί πολυτέλειας, όπως αυτή εκφράζεται από την Lexus στο μοντέλο UX, το οποία προτάσσει τη διαφορετικότητά του με στοιχεία όπως η full υβριδική τεχνολογία. Τα δύο μοντέλα βρίσκονται σχετικά κοντά, καθώς το ιαπωνικό SUV κοστίζει από 34.900 ευρώ και το 3008 στην diesel έκδοση με αυτόματο κιβώτιο (το υβριδικό Lexus UX 250h προσφέρεται αποκλειστικά με e-CVT κιβώτιο) προσφέρεται από 36.900 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Έχουν τον τρόπο να εντυπωσιάζουν

Άκρως ενδιαφέροντα στο μάτι είναι και τα δύο μοντέλα αυτής εδώ της αντιπαράθεσης. Η σχεδίαση του Lexus UX (4.495 χλστ.) βασίζεται στις έντονες ακμές και στην επιβλητική κυψελωτή γρίλια. Έτσι διαμορφώνει μια δυναμική αισθητική, ενώ τα αιχμηρά bi LΕD φώτα μπροστά και η συστοιχία των 120 μεμονωμένων LED πίσω δίνουν το δικό τους ιδιαίτερο τόνο και χαρίζουν συνολικά μια μοναδική ταυτότητα στο SUV της Lexus.

Το Peugeot 3008 από την άλλη είναι πιο compact σε μήκος (4.447 χλστ.), αλλά δείχνει ανάλογο σχεδιαστικό δυναμισμό στην ανανεωμένη του «μορφή» έχοντας τονίσει τη μάσκα και διατηρώντας τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος (219 χλστ.). Είναι σίγουρα ένα επιβλητικό και ξεχωριστό για τα δεδομένα της κατηγορίας μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
test center