• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Peugeot: Δίνει εγγύηση τιμής σε όλα τα μοντέλα της

Peugeot: Δίνει εγγύηση τιμής σε όλα τα μοντέλα της

1.539 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2021)

Η Peugeot ανακοίνωσε πως όποιοι προχωρήσουν στην παραγγελία οποιουδήποτε αυτοκινήτου της φίρμας, η τιμή που θα λάβουν και πάνω στην οποία θα συμφωνήσουν, θα είναι προστατευμένη από μελλοντικές ανατιμήσεις.

PEUGEOT: Peugeot 2008 από 22.900€€

«Εγγύηση τιμής» σε όλους τους πελάτες προσφέρει η Peugeot σε μια χρονική περίοδο που παρατηρείται ανασφάλεια λόγω της ευρύτερης αστάθειας της αγοράς. Η μάρκα υπόσχεται πως όσοι πελάτες της προβαίνουν σε μια παραγγελία αυτοκινήτου, θα παίρνουν μια τελική, «κλειδωμένη τιμή» που δεν θα αλλάξει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η συμφωνημένη τιμή θα είναι προστατευμένη 

Έτσι, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να προχωρήσουν στην παραγγελία οποιουδήποτε αυτοκινήτου της γκάμας επιθυμούν απροβλημάτιστα, αφού η συμφωνημένη τιμή των παραγγελιών θα είναι προστατευμένη από μελλοντικές ανατιμήσεις. Με αυτή την κίνηση, η Peugeot, αν μη τι άλλο, δείχνει τον σεβασμό που έχει προς τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο της μάρκας. 

Αφορά όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων

Η «εγγύηση τιμής» προσφέρεται από το επίσημο δίκτυο διανομέων Peugeot σε όλη την Ελλάδα και αφορά σε όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας των SUVs, αλλά και των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας.

Δεν θα υπάρχουν ανατιμήσεις!
- Η Peugeot διαβεβαιώνει πως η συμφωνημένη τιμή δεν θα αλλάξει
- Αφορά όλα τα επιβατικά και τα επαγγελματικά Peugeot!
Είναι αυτή μια πολιτική που πρέπει να υιοθετήσουν όλες οι εταιρείες; Γίνεται να παραγγέλνεις αμάξι με μια συγκεκριμένη τιμή και να σου λένε μετά «Αν το θες, δώσε 1μιση χιλιάρικο ακόμα»;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »