Πιο ισχυρή και με περισσότερη αυτονομία η Bentley Bentayga Hybrid
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πιο ισχυρή και με περισσότερη αυτονομία η Bentley Bentayga Hybrid

2.261 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2022)

H Bentley αναβάθμισε την Bentayga Hybrid προσφέροντάς τις δύο νέες εκδόσεις, περισσότερη ιπποδύναμη και μεγαλύτερη αυτονομία.

Οι αναβαθμίσεις της Bentley

Πιο ισχυρή, με περισσότερη αυτονομία και με νέες εκδόσεις θα προσφέρεται σε λίγους μήνες η Bentayga Hybrid μετά τις αναβαθμίσεις που προσέφερε η Bentley.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κατά 19 άλογα πιο ισχυρή και με 3 χλμ περισσότερη αυτονομία

Ξεκινώντας από το κινητήριο σύνολο, κάτω από το καπό βρίσκεται ο ίδιος V6 κινητήρας των 3,0 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μια μπαταρία χωρητικότητας 18 kWh (ήταν 13 kWh) που προσφέρει πλέον 43 χιλιόμετρα αυτονομίας αντί για 40. Αλλαγές υπάρχουν και στην ιπποδύναμη καθώς η αναβαθμισμένη Bentayga Hybrid θα παράγει 6% περισσότερη ισχύ και 15% μεγαλύτερη ροπή, φτάνοντας συγκεκριμένα τα 462 άλογα (από 443 PS).

Σε δύο νέες εκδόσεις S και Azure

H Bentayga Hybrid θα προσφέρεται επίσης σε δύο νέες εκδόσεις, την S και την Azure. Η S περιλαμβάνει πιο σπορτίφ προφυλακτήρες, έχει πιο σκληρή ανάρτηση, νέα εξάτμιση ενώ, το traction control είναι ρυθμισμένο πιο επιθετικά στο mode Sport. Όσον αφορά στην Azure, η έκδοση δίνει έμφαση στην πολυτέλεια καθώς περιλαμβάνει νέα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα επενδυμένα με ειδική δερμάτινη επένδυση σε 15 διαφορετικά χρώματα και μοναδικό φινίρισμα από ξύλο.

Οι τιμές για την αναβαθμισμένη Bentley Bentayga Hybrid θα ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center