4 φωτογραφίες »

To Toyota Yaris Cross.

Πιστεύει στο Yaris Cross και το νέο Aygo η Toyota!

10.859 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2021)

Η Toyota στοχεύει να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο της ευρωπαϊκής αγοράς και για να πετύχει τον στόχο της, ποντάρει σε δύο άσσους που κρύβει στο «μανίκι» της. Το Yaris Cross και τον επερχόμενο διάδοχο του Aygo!

Δεν είναι μυστικό πως στόχος όλων των εταιρειών είναι πάντοτε η προσέλκυση περισσοτέρων πελατών και κατ` επέκταση η αύξηση των πωλήσεων. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Toyota όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του ευρωπαϊκού τμήματος της μάρκας, Matthew Harrison. Μιλώντας στο AutoNews, ο ισχυρός άντρας της ιαπωνικής μάρκας, υπογράμμισε πως η εταιρεία του ποντάρει αρκετά τόσο στο μικρό SUV, Yaris Cross που προσφέρεται ήδη στις αγορές, όσο και στον επερχόμενο αντικαταστάτη του Aygo.


Το πρωτότυπο Toyota Aygo X Prologue.

Το πρωτότυπο Toyota Aygo X Prologue.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Harrison αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο μερίδιο της ανάπτυξης της Toyota στην Ευρώπη προέρχεται αυτή τη στιγμή από την εισαγωγή του Yaris Cross που φυσικά υπάγεται στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών SUV. Αυτή είναι η πρώτη απόπειρα της Toyota στο πολυπληθές αυτό τμήμα, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Ευρώπης συνολικά με 1,73 εκατομμύρια πωλήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2022 η μάρκα αναμένει μερίδιο 8% και 150.000 πωλήσεις για το Yaris Cross, θεωρώντας πως θα καταφέρει να μπει μέσα στην πρώτη πεντάδα των πιο καλοπωλημένων B-SUV.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto