• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πολυπληθής η νέα smart οικογένεια

Διαβάστηκε από 4448 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/7/2014

Το νέο smart fortwo θα αποκτήσει εκδόσεις Cabrio, EV και Brabus, ενώ και το forfour θα φέρει και μια «ανοικτή» targa εκδοχή, με το τελευταίο να φέρει στο μέλλον και επιμηκυμένη εκδοχή, αλλά και μία crossover παραλλαγή.

Η CEO της smart, κα Annette Winkler, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν σχέδια για αναβίωση του roadster μοντέλου, αλλά τόνισε πως η γκάμα του νέου smart θα εμπλουτιστεί με μοντέλα όπως το fortwo Carbio, το ηλεκτρικό fortwo EV και το Brabus fortwo, ενώ θα υπάρξει και έκδοση forfour Cabrio, η οποία θα υιοθετήσει μια targa λογική, όπως δηλαδή το Fiat 500C.

Σκέψεις υπάρχουν επίσης και για μια επιμηκυμένη εκδοχή του forfour για τις αγορές των ΗΠΑ και της Κίνας, η οποία πιθανότατα θα καλείται «formore», ένα όνομα που η smart κατοχύρωσε πρόσφατα. Σκέψεις υπάρχουν επίσης και για μια crossover έκδοση του μοντέλου στο απώτερο μέλλον.

Σε μία σχετική δήλωσή του, ο Daimler CEO κος Dieter Zetsche, «παραδέχθηκε» πως αν δεν υπήρχε η συμφωνία με τη Renault, τα νέα smart fortwo και forfour δύσκολα θα είχαν δει το πράσινο φως.

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: SMART, FORTWO, FORFOUR,

περισσότερα νέα & άρθρα »
SMART - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιο 4x4; Δες αυτό το smart!

To νέο smart Roadster;

To αυτοκίνητο είναι smart, αυτός όχι

Ετοιμάζει ηλεκτρικό SUV η smart

Oλόκληρη τουρμπίνα σε smart (+vid)

Ανακοινώθηκε η νέα smart

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «άγρια» οικογένεια των Ford Bronco (+vids)

Προς πώληση το εργοστάσιο της smart στη Γαλλία

Νέο ηλεκτρικό σεντάν θέλουν στην Αudi

Αυτοί προκρίνονται για CEO στην JLR