Προ των πυλών το νέο Audi A6 Avant E-Tron
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προ των πυλών το νέο Audi A6 Avant E-Tron

1.986 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2022)

H Audi θα παρουσιάσει αύριο την αμιγώς ηλεκτρική E-Tron έκδοση του A6 Avant και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα είναι πολύ μοντέρνο και θα προσφέρει αυτονομία 700 χιλιομέτρων.

Οι πρώτες teaser εικόνες του νέου Audi

Τις πρώτες teaser φωτογραφίες του νέου Audi A6 E-Tron αποκάλυψε η γερμανική φίρμα, λίγες μέρες αφότου το αυτοκίνητο «συνελήφθη» στον φακό των κατασκόπων που προλόγισαν την άφιξή του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα έχει φουτουριστική και σπορ εμφάνιση

Το A6 Avant E-Tron θα παρουσιαστεί μέσα στη βδομάδα σε μορφή concept και όπως αναφέρει η Audi θα προσφέρει «κομψότητα για κάθε μέρα». Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά αναμένουμε πως το concept θα έχει μεγάλες ομοιότητες με το A6 E-Tron concept που παρουσιάστηκε το 2021 και ξεχώρισε για τα λεπτά του φωτιστικά σώματα, τις μεγάλες ζάντες, τους τεράστιους αεραγωγούς και τους επιθετικούς του διαχύτες.

Με 700 χλμ. αυτονομία και 476 άλογα

Πληροφορίες δεν υπάρχουν για το κινητήριο σύνολο αλλά είναι σίγουρο πως το αυτοκίνητο θα βασίζεται πάνω στην Premium Platform Electric πλατφόρμα του ομίλου και θα εξοπλίζεται με μια μπαταρία 100kWh που θα του προσφέρει αυτονομία 700 χιλιομέτρων. Πιθανότατα θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, με την ισχύ τους να φτάνει τα 476 άλογα και τα 800 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
SEAT