Πρώτες επίσημες teaser εικόνες της Maserati MC20 κάμπριο
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτες επίσημες teaser εικόνες της Maserati MC20 κάμπριο

1.864 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2021)

Τις πρώτες επίσημες teaser εικόνες της κάμπριο έκδοση της MC20 έδωσε στη δημοσιότητα η Maserati, επιβεβαιώνοντας έτσι αυτό που ήδη γνωρίζαμε ότι μία ανοιχτή έκδοση του μοντέλου βρίσκονταν καθ' οδόν.

Ειδικό καμουφλάζ με σύννεφα

Η ιταλική μάρκα θέλοντας να μας προϊδεάσει για τον ερχομό του μοντέλου κυκλοφόρησε μια συλλογή εικόνων που δείχνουν ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο, το οποίο η Maserati περιγράφει ως «πρώιμο πρωτότυπο». Μάλιστα υπογραμμίζει πως το αυτοκίνητο «φοράει» ένα ειδικό περιτύλιγμα καμουφλάζ που απεικονίζει σύννεφα, επειδή οι οδηγοί υποτίθεται ότι απολαμβάνουν τον ουρανό λόγω της έλλειψης οροφής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αλλάζει η σχεδίαση πίσω από την μπροστά κολόνα

Μέχρι την μπροστά κολόνα το κάμπριο είναι πανομοιότυπο με το κουπέ. Η γραμμή οροφής και το πίσω μέρος είναι τα σημεία όπου υπάρχουν οι διαφορές, ωστόσο οι εικόνες είναι τέτοιες που δεν μας επιτρέπουν να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Πιθανότατα με το μοτέρ της κουπέ και 630 ίππους

Αναφορικά με τον κινητήρα, όλες ενδείξεις που έχουμε τείνουν στο ότι και η κάμπριο MC20 θα εξοπλίζεται από τον 3λιτρο twin-turbo V6 κινητήρα που έχει πάρει την ονομασία «Nettuno» και είδαμε για πρώτη φορά στην κουπέ. Το νέο μοτέρ είναι σε θέση να προσφέρει 630 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 730 Nm ροπής μεταξύ 3.000 και 5.500 σ.α.λ. Μπορεί να φτάσει έως και τις 8.000 σ.α.λ, ενώ η σειρά ανάφλεξης στους κυλίνδρους κατανέμεται ως εξής 1-6-3-4-2-5. Ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Ο συνδυασμός επιτρέπει στην κουπέ MC20 να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,9 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 325 χλμ./ώρα. Λόγο του πρόσθετου βάρους που θα έχει το κάμπριο, αναμένουμε πως θα είναι λίγο πιο αργό από το κουπέ. Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
4green