Όμορφο ταμπλό με καλή συναρμογή των διαφόρων τμημάτων: το μαλακό υλικό δίνει το παρών στο κεντρικό τμήμα αλλά θα θέλαμε κάτι περισσότερο εδώ για να κατοχυρωθεί πιο καλά ο premium υπαινιγμός του συνόλου.

Η οθόνη των 8 ιντσών έχει ευχάριστα γραφικά, γρήγορη απόκριση ενώ δεν αποκηρύσσει τα πάντα χρήσιμα περιστροφικά χειριστήρια.

Εσωτερικό: Σωστή εργονομία - με premium νύξεις η ποιότητα

270.948 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2017)

To Τucson σε υποδέχεται σε ένα πολύ αεράτο εσωτερικό. Η πρώτη εντύπωση αφορά στην καλή περιμετρική ορατότητα: η επαφή με το εξωτερικό είναι ανεμπόδιστη, ακόμα και διαγώνια πίσω όπου η τελευταία κολώνα είναι αρκετά πλατιά. Σε κάθε περίπτωση είναι ευπρόσδεκτη η κάμερα οπισθοπορείας ως βασικό στοιχείο του εξοπλισμού. Η πολύ καλή –σχεδόν κεντροευρωπαϊκής φιλοσοφίας- θέση οδήγησης είναι η επόμενη εντύπωση. Το ταμπλό είναι ντυμένο με μαλακό πλαστικό στο μεγάλο κεντρικό τμήμα του, αφήνοντας πιο σκληρά υλικά για το κομμάτι πάνω από τον πίνακα οργάνων και το αντίστοιχο τμήμα χαμηλά εμπρός από το συνοδηγό. Η ποιότητα είναι πολύ καλή, δεν υπάρχουν ηχητικά παρατράγουδα με τη μορφή τριγμών και γενικά το φινίρισμα και ό,τι αγγίζει ο οδηγός αφήνει ευχάριστη αίσθηση στα ακροδάχτυλα. Η εργονομία επίσης κυμαίνεται σε καλό επίπεδο με την οθόνη σε καλό σημείο από πλευράς ύψους, τους αισθητήρες αφής να αποκρίνονται γρήγορα και τα διάφορα μενού να έχουν μια νορμάλ δομή, εύκολη στην εκμάθηση. Στα θετικά και οι χώροι για μικροαντικείμενα οι οποίοι μαρτυρούν ένα δραστήριο, εκδρομικό και οικογενειακό προφίλ. Ο εξοπλισμός είναι σίγουρα ένα από τα δυνατά στοιχεία καθώς περιλαμβάνει έξι αερόσακους, navi, καμερα οπισθοπορείας, cruise control, θύρα USB, ένα έξυπνο στη λειτουργία του Bluetooth και φυσικά τις κλασικές ηλεκτρικές ευκολίες για παράθυρα και καθρέπτες μαζί με διζωνικό κλιματισμό.­

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto