• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το πιο σημαντικό και καλοπουλημένο μοντέλο στην γκάμα της Renault, μπήκε στην 5η του γενιά!

Το Renault Clio βρίσκεται στην αγορά 28 συναπτά έτη και μετράει με τη σημερινή, 5 γενιές.

Τα LED φωτιστικά σώματα το διαφοροποιούν σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του προσδίδοντάς του έναν πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.

Το εμπρός μέρος παραπέμπει σχεδιαστικά στα νεότερα μοντέλα της εταιρείας με την C-Shape αισθητική της μάσκας.

Στα πλαϊνά του αμαξώματος και πάλι συναντάμε μυώδη αισθητική και «κρυφές» χειρολαβές.

Το πίσω μέρος είναι και εκείνο σημαντικά διαφοροποιημένο και ενισχύει με τη σειρά του το κομψό συνολικά προφίλ του νέου Clio.

Δοκιμή: Νέο Renault Clio

133.955 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/12/2019

H εξέλιξη του best seller… To νέο Renault Clio έρχεται βελτιωμένο παντού και ανεβαίνει επίπεδο, φιλοδοξώντας να συνεχίσει να αποτελεί το παγκόσμιο best seller της αγοράς των μικρών και για τα επόμενα χρόνια.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!


Το Renault Clio βρίσκεται στην αγορά 28 συναπτά έτη και μετράει με τη σημερινή, 5 γενιές. Ο αντικαταστάτης του εμπορικά επιτυχημένου Renault 5 έχει πουληθεί σε περισσότερα από 15 εκατομμύρια «αντίτυπα», αποτελώντας μάλιστα από το 2013 και για κάθε έτος μέχρι και σήμερα, το best seller της παγκόσμιας αγοράς στη μικρή κατηγορία (σ.σ. από τότε έχει πουλήσει περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια μονάδες). Αυτό το καθιστά το πιο σημαντικό μοντέλο στην γκάμα της Renault και έχει δεχθεί τη φροντίδα που του αρμόζει ως η πιο εμβληματική πρόταση της Γαλλικής εταιρείας.

Σε ένα μοντέλο που έχει καταφέρει πολλά, δεν υπάρχει χώρος για «πειράματα», αρκεί μόνο να το εξελίξεις με προσεχτικά βήματα και σε καίρια σημεία. Ακριβώς αυτό είναι λοιπόν το 5η γενιάς Clio. Ένα μοντέλο που βασίζεται στις αξίες και το ύφος των 4 προηγούμενων, με νέους κινητήρες, ανεπτυγμένο τεχνολογικό προφίλ, βελτιωμένο επίπεδο ποιότητας και χωροταξίας αλλά και ακόμα πιο ευχάριστη οδική συμπεριφορά αφήνοντας μια πολύ γλυκιά γεύση στον περιστασιακό ή μη κάτοχο, μετά από κάθε επαφή μαζί του. Ας το γνωρίσουμε όμως καλύτερα…

Εμφάνιση: Δυναμική κομψότητα…
Το νέο Renault Clio δεν διαφοροποιείται ριζικά με την πρώτη ματιά από το προηγούμενο, ωστόσο κρύβει πολλές και σημαντικές αλλαγές. Το εμπρός μέρος παραπέμπει σχεδιαστικά στα νεότερα μοντέλα της εταιρείας με την C-Shape αισθητική της μάσκας και των LED φωτιστικών σωμάτων να το διαφοροποιούν σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του προσδίδοντάς του έναν πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα. Στα πλαϊνά του αμαξώματος και πάλι συναντάμε μυώδη αισθητική και «κρυφές» χειρολαβές, ωστόσο και εδώ οι διαφορές που εντοπίζονται στις πιο δυναμικές γραμμές των πίσω παραθύρων συνθέτουν ένα πιο ευχάριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Το πίσω μέρος είναι και εκείνο σημαντικά διαφοροποιημένο και ενισχύει με τη σειρά του το κομψό συνολικά προφίλ του νέου Clio.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO