Πρωτότυπα της Maserati Grecale σχημάτισαν τρίαινα 100 μέτρων
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρωτότυπα της Maserati Grecale σχημάτισαν τρίαινα 100 μέτρων

2.151 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2021)

80 πρωτότυπα της Grecale χρησιμοποίησε η Maserati για να σχηματίσει το σήμα της εταιρείας σε ένα πρωτότυπο teaser ενόψει των επίσημων αποκαλυπτήριων του νέου SUV.

Η Maserati Grecale επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο της στις 16 Νοεμβρίου 2021, αλλά η ιταλική μάρκα αναπροσάρμοσε τα πλάνα της, μέχρι την άνοιξη του 2022, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με την έλλειψη των μικροτσίπ. Για να διατηρήσει λοιπόν το ενδιαφέρον για το νέο crossover που ετοιμάζει προχώρησε σε ένα ιδιαίτερο teaser.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

80 πρωτότυπα της Grecale σχημάτισαν την τρίαινα

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, οι άνθρωποι της μάρκας χρησιμοποίησαν 80 πρωτότυπα της Grecale (79 σύμφωνα με το δικό μας μέτρημα), τα οποία στήθηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να σχηματίζουν το λογότυπο της εταιρείας. Μάλιστα λέγεται πως η τρίαινα είχε μήκος πάνω από 100 μέτρα. Η αεροφωτογραφίες δεν μπορούσαν να λείπουν αποτυπώνοντας έτσι το πολύ όμορφο ψηφιδωτό που δημιούργησαν οι Maserati Grecale.
 

Δοκιμές σε όλο τον κόσμο

Αξίζει να σημειωθεί πως η Maserati διαθέτει πάνω από 250 πρωτότυπα της Grecale που τα δοκιμάζει σε όλο τον κόσμο. Οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν την Κίνα, τη Φινλανδία, την Ιταλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
 

Σπορ εξωτερικό και premium εσωτερικό

Αναφορικά με το μικρότερο SUV που ετοιμάζει η ιταλική μάρκα, από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα περιμένουμε να δούμε ένα αυτοκίνητο με σπορ χαρακτήρα, στρογγυλεμένο design χωρίς γωνίες και με μεγάλους αεραγωγούς στο εμπρόσθιο μέρος. Στο εσωτερικό του, έχουμε παρατηρήσει μία οθόνη αφής να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα και ένα αναλογικό ρολόι τοποθετημένο από πάνω, δείγμα του premium χαρακτήρα.
 

Και φουλ ηλεκτροκίνητη

Οι επιλογές για τον κινητήρα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες από την εταιρία με σήμα την τρίαινα, σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση. Υπάρχουν όμως φήμες για έναν δίλιτρο ήπιο υβριδικό κινητήρα, ο οποίος θα αποτελεί και την βασική επιλογή.
 

Έκδοση Trofeo με 621 άλογα

Από την εταιρία έχει επιβεβαιωθεί και μία πιο σπορ έκδοση με το όνομα Trofeo, η οποία περιμένουμε να φοράει τον V6 των 3 λίτρων από την Maserati MC20. Ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει 621 ίππους που σε συνδυασμό με τα καλύτερα φρένα και λάστιχα που θα εξοπλίζεται η Trofeo, θα κάνουν την οδήγηση της μια μοναδική εμπειρία.

80 πρωτότυπα; Γιατί εμείς τα μετρήσαμε 79!
-Οι άνθρωποι της Maserati λένε πως χρησιμοποίησαν 80 πρωτότυπα της Grecale σχηματίζοντας το λογότυπο της μάρκας.
-Το νέο SUV της ιταλικής μάρκας αναμένεται εντός του 2022.
Είτε 80, είτε 79, σε κάθε περίπτωση το νέο teaser της ιταλικής μάρκας είναι ιδιαίτερο. Δε συμφωνείς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
SEAT