• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της ιστορίας, η Lancia Delta Integrale, θα βγει «στο σφυρί» σε δημοπρασία στις 28 Φεβρουαρίου στο Κόβεντρυ της Αγγλίας.

Έχει αριθμό σασί νούμερο 124 και είναι ένα από τα 400 επετειακά «κομμάτια» που έφτιαξε η Lancia για να γιορτάσει την πέμπτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών του WRC.

Η τιμή που αναμένεται να πιάσει στη δημοπρασία είναι ανάμεσα 90.000 και 110.000 λίρες (116.000 – 142.000 ευρώ περίπου).

Η Lancia Delta Integrale HF Turbo Martini 5 είχε από το 1992 που κατασκευάστηκε, έναν μόνο ιδιοκτήτη, ο οποίος την είδε ως επένδυση και την κράτησε καλά φυλαγμένη στο γκαράζ του.

Το αυτοκίνητο φορά το θρυλικό «κοστούμι» της Martini, ενώ το εσωτερικό του διαθέτει γκρι επενδύσεις Alcantara σε άριστη κατάσταση.

Πωλείται «του κουτιού»

9.724 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/1/2016

Μια αχρησιμοποίητη Lancia Delta Integrale HF Turbo Martini 5 του 1992, μία από τις 400 που φτιάχτηκαν ποτέ, βγαίνει σε πλειστηριασμό και αναμένεται να μαζέψει όλο το χαρτί.

 
Ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της ιστορίας, η Lancia Delta Integrale, θα βγει «στο σφυρί» σε δημοπρασία στις 28 Φεβρουαρίου στο Κόβεντρυ της Αγγλίας που θα λάβει χώρα στο Race Retro International Historic Motorsport Show 2016. Αυτό από μόνο του δεν είναι είδηση, θα πείτε και δε θα χετε και άδικο. Το εντυπωσιακό είναι άλλο, είναι πως το ηλικίας 24 χρόνων αυτοκίνητο έχει στο κοντέρ του μόλις 50 χλμ.

Η εν λόγω Lancia Delta Integrale HF Turbo Martini 5 είχε από το 1992 που κατασκευάστηκε, έναν μόνο ιδιοκτήτη, ο οποίος «πονηρά» σκεπτόμενος, την είδε ως επένδυση και την κράτησε καλά φυλαγμένη στο γκαράζ του. Ούτε μία βόλτα, μπορείτε να το φανταστείτε;

Το αυτοκίνητο φορά το θρυλικό «κοστούμι» της Martini, ενώ το εσωτερικό του διαθέτει γκρι επενδύσεις Alcantara σε άριστη κατάσταση. Έχει αριθμό σασί νούμερο 124 και είναι ένα από τα 400 επετειακά «κομμάτια» που έφτιαξε η Lancia για να γιορτάσει την πέμπτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών του WRC.

Μιλάμε δηλαδή για το όνειρο κάθε συλλέκτη, πόσο δε μάλλον όταν μιλάμε ουσιαστικά για ένα αυτοκίνητο «του κουτιού» που φέρει μάλιστα τα γνήσια service book, manual και tool kit, αλλά και τις αποδείξεις αγοράς του. Η τιμή που αναμένεται να πιάσει στη δημοπρασία είναι ανάμεσα 90.000 και 110.000 λίρες (116.000 – 142.000 ευρώ περίπου). Όχι και άσχημα για μια Lancia, έτσι δεν είναι;

 
  • antonis

    Συμφωνώ με τον archer82. Ντροπή για την τελευταία πρόταση του συντάκτη!! Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.

      2
  • archer82

    η κατακλειδα προταση του αρθρου δεν αρμοζει σε αυτο το συγκεκριμενο αυτοκινητο.μπορει αυτη τη στιγμη που μιλαμε η Λαντσια να βγαζει pussy cars κ εκει ναι κολλαει η ειρωνια που πουλας πληρωμενη γραφιδα,αλλα οχι για την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

      2