Στις απαιτητικές λασπώδεις διαδρομές της βροχερής Ρουμανίας, το KM3 της BFGoodrich αποδείχτηκε υπέρ του δέοντος ικανοποιητικό, σε σχέση πάντα και με αυτά που υπόσχονται οι άνθρωποι της φίρμας.

Μια δύσκολη off-road δοκιμασία

18.223 Επισκέψεις στο άρθρο

Πέραν της ξενάγησης, οι άνθρωποι της Michelin οργάνωσαν μια δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες για τα νέα εκτός δρόμου ελαστικά της BFGoodrich, Mud-Terrain Τ/Α KM3.

Στις απαιτητικές λασπώδεις διαδρομές της βροχερής Ρουμανίας, το KM3 αποδείχτηκε υπέρ του δέοντος ικανοποιητικό, σε σχέση πάντα και με αυτά που υπόσχονται οι άνθρωποι της φίρμας. Πιο συγκεκριμένα, αξίζει να αναφερθεί πως στο πλάι του KM3 υπάρχει η ένδειξη «Baja Champion» για να αναγνωρίζεται η αντοχή και τα σημαντικά επίπεδα πρόσφυσης σε κάθε τερέν, που το έκαναν να κερδίσει τον πιο σκληροτράχηλο off road αγώνα της Βορείου Αμερικής.

Στο πεδίο των επιδόσεων, όσον αφορά στην πρόσφυση, η BFGoodrich υπόσχεται 5% καλύτερη απόδοση σε λάσπη, 8% βελτιωμένη απόδοση σε απότομα βράχια και 27% πιο σκληρά πλαϊνά μέρη, ούτως ώστε να έχει μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

home pro
moto