Σε δοκιμές η Huayra Dragon.

Σε δοκιμές η Huayra Dragon!

1.797 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2019)

H κορυφαία Huayra βρίσκεται ήδη σε δοκιμές στην πίστα Franciacorta της Ιταλίας. Δείτε το video.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγοι μήνες από τότε που η αποκαλύφθηκε πως η Pagani σχεδιάζει να προσφέρει μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση για την κεντρομήχανη Huayra κάτω από το όνομα Dragon.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα κατασκευαστούν συνολικά μόνο πέντε αυτοκίνητα «Dragon», αλλά μόνο τέσσερα από αυτά θα διατεθούν στο κοινό, αφού το πρώτο έχει ήδη «κλειστεί» από τον οίκο ΤοpCar Design. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε ένα video όπου η μάρκα κάνει τις πρώτες δοκιμές της νέας Huayra στην πίστα Franciacorta της Ιταλίας.
 
Η ισχύς του υπερ-αυτοκινήτου θα συνεχίσει να πηγάζει από τον bi-turbo V12 κινητήρα της AMG που στην BC έκδοση αποδίδει 745 άλογα και 1.100 Νm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με 7τάχυτο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Με δεδομένο όμως ότι η έκδοση Dragon θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας, πολλές είναι οι πιθανότητες η ιπποδύναμη του αυτοκινήτου να αυξηθεί σημαντικά.

Διαφοροποιημένη αναμένεται να είναι και η εξωτερική εμφάνιση αφού οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως η έκδοση Dragon θα εξοπλιστεί με πιο ακραίο bodykit που θα αποτελείται από μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, γιγάντια αεροτομή, καινούριους εμπρός και πίσω διαχύτες κ.α
 

NEO TRAFIC
moto