Οι πρώτες δοκιμές γίνονται και το νέο GT-R Nismo (εδώ εικονίζεται η Track έκδοση) φαίνεται ότι μπορεί να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μοναδικό χρόνο των 2 δλ.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι πρώτες δοκιμές γίνονται και το νέο GT-R Nismo (εδώ εικονίζεται η Track έκδοση) φαίνεται ότι μπορεί να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μοναδικό χρόνο των 2 δλ.

Σε… φάση δοκιμών το Nissan GT-R Nismo

4.409 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2013)

Σε κατάσταση δοκιμών βρίσκεται το «εκρηκτικό» Nissan GT-R Nismo, το οποίο –σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας- αποτελεί το «ισχυρότερο supercar».

Τον Ιούνιο, η Nissan είχε ανακοινώσει ότι κατασκευάζει ένα «υπερηχητικό» Nismo, το νέο GT-R, μάλιστα ο CEO, Carlos Ghosn δήλωσε ότι θα είναι «ξεχωριστό και… special». Επίσης, ένας από τους μηχανικούς της ομάδας Williams (F1), ο οποίος συμμετέχει στην αναβάθμιση του νέου GT-R, τόνισε χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτιώσεων και καλυτέρευσης των επιδόσεων όσον αφορά το νέο μοντέλο. Σήμερα, επαναφέρει πάλι το θέμα η ιαπωνική φίρμα ενημερώνοντας ότι το λανσάρισμα του ισχυρότερου GT-R έχει δρομολογηθεί και ήδη το μοντέλο βρίσκεται σε κατάσταση δοκιμών.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το νέο GT-R Nismo φαίνεται ότι μπορεί να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2 δλ., χρόνος μοναδικός, αν σκεφτούμε ότι η Bugatti Veyron Super Sport, των 1200 ίππων χρειάζεται 2,4 δλ. για να πιάσει τα 100.
Ταυτόχρονα, παρ όλο που το νέο supercar θα τροφοδοτείται από το γνωστό σύνολο V6 3,8 λτ. διπλά turbo του υπάρχοντος μοντέλου, η ιπποδύναμη θα αναβαθμιστεί για να αγγίξει τουλάχιστον τους 570 ίππους.
Τέλος, εκτός από τη ισχυρότερη ιπποδύναμη, στο GT-R Nismo θα υπάρξουν και μια σειρά αισθητικές εξωτερικές παρεμβάσεις από ανθρακόνημα, ενώ θα χρησιμοποιηθούν κι άλλα ελαφριά υλικά, για να ελαττωθεί το βάρος του αμαξώματος. Στόχος είναι να ολοκληρώσει την πίστα του Νurburgring σε λιγότερο από 7 λ. και 18 δλ., στο τέλος του έτους, προκειμένου να λανσαριστεί μέσα στο 2014.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center