Squad: Μικροσκοπικό ηλεκτρικό με τιμή κάτω από 6.500 ευρώ
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Squad: Μικροσκοπικό ηλεκτρικό με τιμή κάτω από 6.500 ευρώ

12.333 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2022)

Το Squad είναι το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ηλιακή οροφή και χάρης τις μικροσκοπικές τους διαστάσεις υπόσχεται να κάνει την κίνηση εντός πόλης παιχνιδάκι!

Η νέα πρόταση για κίνηση στις πόλεις

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στην Ευρώπη και η Squad Mobility μπαίνει στο «παιχνίδι» με ένα νέο μοντέλο το οποίο κάνει χρήση και της ηλιακής ενέργειας. Το μοντέλα ονομάστηκε Squad (Solar Quad) και κατασκευάστηκε έπειτα από το όραμα που υπήρχε για ένα προσιτό ηλιακό όχημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αφαιρούμενες πόρτες, μπαταρίες και ηλιακή οροφή

Το μοντέλο μπορεί να μεταφέρει μέχρι δύο επιβάτες και σύμφωνα με τον κατασκευαστή γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ αυτοκινήτων και δίτροχων, όπως τα σκούτερ και τα μοτοποδήλατα. Ανάμεσα στα highlights του σχεδιασμού του είναι οι αφαιρούμενες πόρτες αλλά και το ηλιακό πάνελ που βρίσκεται τοποθετημένο στην οροφή. Σύμφωνα με την εταιρεία το ηλιακό πάνελ μπορεί να παρέχει έως και 20 χιλιόμετρα αυτονομία ημερησίως. Από κει και πέρα το Squad διαθέτει πακέτα μπαταριών με δυνατότητα αφαίρεσης για να φορτιστεί σε οικιακές πρίζες. Η αυτονομία που παρέχει το πακέτο μπαταρίας όταν είναι πλήρως φορτισμένο ανέρχεται στα 100 χιλιόμετρα.

Μες ψηφιακό πίνακα οργάνων

Δεδομένου ότι το αυτοκίνητο πόλης σχεδιάστηκε για να είναι προσιτό, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το εσωτερικό είναι σχετικά λιτό. Ωστόσο, το Squad διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων και διαθέσιμο σύστημα κλιματισμού. Το μοντέλο διαθέτει επίσης βάση τηλεφώνου, ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να χρησιμοποιούν το smartphone τους για πλοήγηση και ψυχαγωγία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto