Στα σκαριά με solid state μπαταρίες η ηλεκτρική Porsche 911;

Στα σκαριά με solid state μπαταρίες η ηλεκτρική Porsche 911;

1.536 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2022)

Η Porsche, αντίθετα με τα όσα έχουν δηλώσει κατά καιρούς τα στελέχη της, φαίνεται πως έχει αρχίσει να αναπτύσσει την πρώτη ηλεκτρική 911 με solid state μπαταρίες.

Η πρώτη ηλεκτρική 911 είναι κοντά!

Η Porsche έχει εδώ και καιρό διαβεβαιώσει πως θα εξηλεκτρίσει ολόκληρη την γκάμα της, με μία μόνο εξαίρεση, την θρυλική 911. Η μάρκα θέλει να συνεχίσει να προσφέρει την 911 με θερμικό μοτέρ όσο περισσότερο μπορεί και για αυτό άλλωστε ψάχνει να βρει εάν τα συνθετικά καύσιμα μπορούν να επεκτείνουν την ζωή των κινητήρων βενζίνης. Παρά τις προσπάθειες αυτές όμως της Porsche, η άφιξη μιας ηλεκτρικής 911 ίσως είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα έχει μπαταρίες από την QuantumScape, στην οποία είναι μέτοχος η VW

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα, η Porsche όχι μόνο αναπτύσσει αυτή την στιγμή μια αμιγώς ηλεκτρική 911 αλλά σκέφτεται κιόλας να τοποθετήσει σε αυτήν στερεάς μορφής μπαταρίες από την QuantumScape, μια αμερικανική εταιρεία στην οποία μέτοχος είναι η Volkswagen. H VW επένδυσε 100 εκατομμύρια στη μάρκα το 2018 και ακόμη 200 εκατομμύρια το 2020 καθώς θεωρεί πως οι solid state μπαταρίες είναι το μέλλον των ηλεκτρικών αυτοκινήτων επειδή λέγεται πως μπορούν να προσφέρουν περισσότερη ισχύ και ταυτόχρονα περισσότερη αυτονομία.

Και η Toyota στον αγώνα για την ανάπτυξη solid state μπαταριών

Η αμιγώς ηλεκτρική 911 θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο πριν τα τέλη αυτής της δεκαετίας. Η Τoyota έχει επίσης στα πλάνα της την ανάπτυξη ηλεκτρικών με στέρεας μορφής μπαταρίες, οπότε είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα φέρει τις μπαταρίες αυτές στην παραγωγή.

Η πρώτη ηλεκτρική 911 είναι κοντά!
- Θα έχει μπαταρίες από την QuantumScape, στην οποία είναι μέτοχος η VW
- Οι μπαταρίες αυτές προσφέρουν περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη αυτονομία
- Και η Toyota στον αγώνα για την ανάπτυξη solid state μπαταριών
Θέλετε να γίνει ηλεκτρική η Porsche 911; Μήπως μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει και επίσημα το τέλος των θερμικών μοτέρ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen