Στα σκαριά το Skoda Enyaq iV Coupe

Στα σκαριά το Skoda Enyaq iV Coupe

2.854 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2022)

Η Skoda παρουσίασε ένα πρώτο σκίτσο για τον ερχομό του Skoda Enyaq iV Coupe, το οποίο και θα δανειστεί τα κινητήρια σύνολα του απλού Enyaq, προσφέροντας ωστόσο λίγη περισσότερη αυτονομία.

Καταφθάνει η coupe έκδοση του Skoda Enyaq iV

Το πρώτο σκίτσο για το επερχόμενο Enyaq iV Coupe που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στις 31 Ιανουαρίου αποκάλυψε η Skoda. Το Enyaq iV Coupe είναι ουσιαστικά το ID.5 της Skoda, αφού θα έχουν ως κοινό σημείο την κατακλινή οροφή. Σε σχέση με το απλό Enyaq που βρίσκεται ήδη στην ελληνική αγορά, η coupe έκδοση θα ξεχωρίζει μέσω της οροφής αλλά και χάρη στον ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

To πιο αεροδυναμικό SUV της κατηγορίας του

Κλειδί στην σχεδίαση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι ο μικρός αεροδυναμικός συντελεστής, ώστε κατά την κύλιση του οχήματος να υπάρχουν μικρές αεροδυναμικές αντιστάσεις. Η Skoda το γνωρίζει αυτό και είναι σε θέση να ανακοινώσει πως το Enyaq iV Coupe έχει συντελεστή 0.234 Cd, γεγονός που το κάνει το ποιο αεροδυναμικό ηλεκτρικό SUV στην κατηγορία του.

Mε τις ίδιες επιλογές ισχύος του Skoda Enyaq

Πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα δεν υπάρχουν ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο πως η coupe έκδοση του Enyaq θα πάρει δάνειο την φαρέτρα του απλού μοντέλου αλλά την ίδια στιγμή θα προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία λόγω του  λίγου καλύτερου αεροδυναμικού συντελεστή. Το Skoda Enyaq Coupe iV θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις ισχύος 180, 204 και 265 ίππων. Η ισχύς θα κατευθύνεται στους πίσω τροχούς θα υπάρχουν ωστόσο και τετρακίνητες εκδόσεις, οι οποίοι τα χαρακτηρίζονται από τα ονόματα Enyaq Coupe iV 60, iV 80, iV 80x. Πιθανός είναι ο ερχομός μιας vRS έκδοσης με 300 άλογα. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto