Στις 12 Απριλίου η νέα Lamborghini Huracan Tecnica

Στις 12 Απριλίου η νέα Lamborghini Huracan Tecnica

1.442 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2022)

Ένα νέο μοντέλο θα αποκαλύψει στις 12 Απριλίου η Lamborghini, που πιθανότατα θα είναι η Huracan Tecnica.

Νέα Lamborghini ενόψει!

Η Lamborghini έχει στα σκαριά ένα νέο μοντέλο και η ιταλική μάρκα με κάθε επισημότητα γνωστοποίησε πως τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 12 Απρίλιου. Μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η «Lambo» κάλεσε τους φίλους της να είναι σε ετοιμότητα για το νέο της έργο, το οποίο θα τροφοδοτείται από V10 κινητήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιθανότατα μιλάμε για την Huracan Tecnica

Επιβεβαίωση για το αυτοκίνητο που θα αποκαλύψει η Lamborghini δεν έχει υπάρξει, όμως η έντονη φημολογία που έχει υπάρξει υποστηρίζει πως πρόκειται για την Huracan Tecnica. Η Lamborghini Huracan Tecnica, που προηγουμένως φημολογούνταν ότι ονομαζόταν JV Stradale, έχει υποβληθεί σε κατασκοπευτικές δοκιμές στον Αρκτικό Κύκλο μαζί με την Huracan Sterrato. Μάλιστα το γεγονός πως στην εικόνα teaser υπάρχει γραμμένο το V10, αποδεικνύει πως το μοντέλο που περιμένουμε θα είναι ένα από τα δύο ήδη επιβεβαιωμένα μοντέλα που βασίζονται στην Huracan που έρχονται το 2022 και όχι για κάποια νέα έκδοση της Urus.

Σκληροπυρηνική έκδοση της Huracan

H Tecnica θα είναι μια σκληροπυρηνική έκδοση της Huracan, που θα μοιράζεται πολλά εξαρτήματα με την STO. Εξωτερικά αναμένεται να διαφέρει χάρη στο bodykit που θα χρησιμοποιεί μέρη του οποίου θα είναι ο επιθετικός σε σχεδίαση μπροστινός προφυλακτήρας, μία αεροτομή και ένα μεγάλος αεροδυναμικός διαχύτης στο πίσω μέρος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw