• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Στις 4-5 Ιουνίου το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις 4-5 Ιουνίου το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

1.620 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2021)

Στις 4-5 Ιουνίου του 2022 θα διεξαχθεί το ιστορικό Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις με τη συμμετοχή αποκλειστικά ιστορικών αγωνιστικών αυτοκινήτων Sporting.

Αποκλειστικά ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Sporting

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έχοντας διαφορετικές ειδικές διαδρομές αλλά και τη δομή του παρελθόντος, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις θα διεξαχθεί στις 4-5 Ιουνίου 2022, σε ορισμένες από τις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας. Το Ιστορικό Ακρόπολις του 2022, που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Sporting, θα είναι υποψήφιος αγώνας (candidate event) προς ένταξη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
 

Αφετηρία στη σκιά του Παρθενώνα

Στόχος του σχεδιασμού του αγώνα είναι να επαναφέρει το κλίμα, την εμπειρία και τη δομή των Ράλλυ Ακρόπολις του παρελθόντος - που σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές και θα επιτρέπει το Service των αυτοκινήτων στις απλές διαδρομές μετά από κάθε ΕΔ. Στην ίδια λογική, φυσικά, η ράμπα της αφετηρίας του αγώνα θα βρίσκεται στο ιστορικό και εμβληματικό της σημείο, στη σκιά του Παρθενώνα, ενώ η ανασυγκρότηση των αυτοκινήτων θα γίνει στην πόλη της Ιτέας.
 

Ίδια ημερομηνία και τα Regularity

Τις ίδιες ημέρες, 4-5 Ιουνίου 2022, πρόκειται να διεξαχθεί παράλληλα και το Ευρωπαϊκό Ιστορικό Ακρόπολις των αυτοκινήτων Regularity. Σύμφωνα με την ΟΜΑΕ, το προσεχές χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες και για τους δύο αγώνες.

Ανακοινώθηκε επίσημα το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις!
-Στις 4-5 Ιουνίου όλη η δράση.
-Αποκλειστικά ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Sporting.
-Χωρίς επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές.
-Αφετηρία στη σκιά του Παρθενώνα.
-Ίδια ημερομηνία και τα Regularity.
Θα είσαι παρών;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »