• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η εμπορική «σταδιοδρομία» του ανανεωμένου Kia Rio θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Το ανανεωμένο Kia Rio θα διατίθεται σε δύο νέα χρώματα (Digital Yellow και Urban Blue), αλλά και με τρία νέα σχέδια ζαντών, η διάσταση των οποίων ποικίλει από τις 15 έως τις 17 ίντσες.

Οι εξωτερικές αλλαγές συνοψίζονται στους ελαφρώς ανανεωμένους προφυλακτήρες, στις τροποποιημένες γρίλιες της μάσκας και στους νέους προβολείς ομίχλης.

Ανάλογα με την αγορά, το ανανεωμένο Rio θα διατίθεται με 4 κινητήρες, ισχύος από 75 έως 109 ίππων, με τις επιλογές σε κιβώτια να είναι ανάμεσα σε 5άρι – 6άρι μηχανικό και 4άρι αυτόματο κιβώτιο.

Στις αρχές του 2015 το ανανεωμένο Kia Rio

8.281 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2014

Με ραφιναρισμένη εμφάνιση και πλουσιότερα εξοπλισμένο εσωτερικό, το ανανεωμένο Kia Rio κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην Έκθεση Παρισιού, με την εμπορική του διάθεση να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2015.

 
Η Kia έβγαλε το «περιτύλιγμα» του ελαφρώς ανανεωμένου Rio, λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο της έκθεσης Παρισιού, του οποίου η εμπορική «σταδιοδρομία» θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Οι εξωτερικές αλλαγές συνοψίζονται στους ελαφρώς ανανεωμένους προφυλακτήρες, στις τροποποιημένες γρίλιες της μάσκας, στους νέους προβολείς ομίχλης, στα δύο νέα χρώματα Digital Yellow και Urban Blue, αλλά και στα τρία νέα σχέδια των ζαντών, η διάσταση των οποίων ποικίλει από τις 15 έως τις 17 ίντσες.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι αεραγωγοί του ταμπλό έχουν αποκτήσει περίγραμμα χρωμίου, ενώ έχει ανανεωθεί η κεντρική κονσόλα, στο ύψος του ηχοσυστήματος, έχει τροποποιηθεί. Αναφορικά με τον ήχο, έχει τοποθετηθεί ένα νέο ψηφιακό ραδιόφωνο DAB, αλλά και το νέο infotainment σύστημα της εταιρείας, με 7άρα οθόνη και νέο λογισμικό του GPS.

Ανάλογα με την αγορά, το ανανεωμένο Rio θα διατίθεται με 4 κινητήρες, ισχύος από 75 έως 109 ίππων, με τις επιλογές σε κιβώτια να είναι ανάμεσα σε 5άρι – 6άρι μηχανικό και 4άρι αυτόματο κιβώτιο. Όλοι οι κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν προαιρετικά με το 2ης γενιάς σύστημα ISG (start-stop), το οποίο εμφανίζει –κατά την Kia- βελτιωμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας.