Σε αυτό το τεύχος σας δίνουμε μια μικρή πρόγευση από την φαντασμαγορική έκθεση του Παρισιού.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε αυτό το τεύχος σας δίνουμε μια μικρή πρόγευση από την φαντασμαγορική έκθεση του Παρισιού.

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα

5.277 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2014)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη σας κάνουμε ένα μικρό preview, για το τι θα δούμε στην μεγάλη έκθεση του Παρισιού. Επιπλέον οδηγούμε 3 hot μοντέλα που θα έρθουν άμεσα στην Ελλάδα.

Σε αυτό το τεύχος σας δίνουμε μια μικρή πρόγευση από την φαντασμαγορική έκθεση του Παρισιού, η οποία ανοίγει τις πύλες της για το ευρύ κοινό στις 4 Οκτωβρίου. Εκεί πάνω από 330 εκθέτες θα παρουσιάσουν πάνω από 100 παγκόσμιες πρεμιέρες. Από αυτές ξεχωρίσαμε 25 από τις πιο καυτές πρεμιέρες και σας τις παρουσιάζουμε. Ανάμεσα σε αυτές, βρίσκονται οι νέες γενιές μερικών από των πρώτων σε πωλήσεων μοντέλων της αγοράς, καθώς και πολλές νέες crossover επιλογές. 
Οδηγούμε το ανανεωμένο Ford Focus, το οποίο έχει εφοδιαστεί με δυναμική εμφάνιση, πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών, αλλά και οικονομία κίνησης χάρη στους νέους EcoBoost κινητήρες, με απώτερο σκοπό να διατηρήσει τα κεκτημένα της κατηγορίας στην οποία ανήκει. 
Μια πρώτη γεύση πήραμε όμως και από το νέο Renault Twingo, το οποίο μπήκε αισίως στην 3η του γενιά. Πλέον όμως είναι για πρώτη φορά πισωκίνητο, πισω(κέντρο)μήχανο, αλλά και 5θυρο. Επιπλέον θα εξοπλίζεται με 3κυλινδρους κινητήρες κάτω του 1 λίτρου
Στο «χέρι όμως βάλαμε» και το νέο (ακόμα) πιο σπορ Audi TT. Πιο δυναμικό από ποτέ, τόσο αισθητικά, όσο και οδηγικά, στην 3η του γενιά, έρχεται με πλήθος τεχνολογιών, άφθονη πολυτέλεια, παρέχοντας παράλληλα και ευκολία στην καθημερινή χρήση. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
moto