2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεπίσημα και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια προαναγγέλλουν το νέο Toyota Land Cruiser

4.000 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2021)

Η νέα γενιά του Toyota Land Cruiser ετοιμάζεται και σήμερα ανεξάρτητα σχέδια προλογίζουν το μοντέλο, βάζοντάς μας στο κλίμα πριν πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του δημοφιλούς SUV.


Πριν από κάποιες ημέρες πρωτότυπα του επερχόμενου και ολοκαίνουργιου Toyota Land Cruiser έκαναν την εμφάνισή τους και αυτό ήταν αρκετό για τους ανεξάρτητους σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa να αποτυπώσουν σε σχέδια την εξωτερική εμφάνιση της νέας γενιάς του ιαπωνικού SUV.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το σχέδιο δε διαφοροποιεί σε μεγάλο βαθμό τη νέα γενιά του μοντέλου σε σύγκριση με την τρέχουσα. Η χαρακτηριστική μάσκα δίνει και πάλι το παρών όμως πλαισιώνεται από νέους προβολείς. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι εξίσου μικρές. Τα πίσω φώτα έχουν πλέον πιο «αιχμηρές» γωνίες, ενώ εντονότερος χαρακτηρίζεται ο σχεδιασμός στο σύνολό του.
 
Η νέα γενιά του Land Cruiser θα πατήσει στο ίδιο πλαίσιο με το υπάρχον μοντέλο. Όμως οι μηχανικοί της Toyota σχεδιάζουν να αναβαθμίσουν το σύστημα μετάδοσης κίνησης και την ανάρτηση για να καταστήσουν το SUV ακόμα πιο ανταγωνιστικό στην κατηγορία του. Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει υπάρξει το επερχόμενο Land Cruiser θα αφήσει τον V8 κινητήρα για χάρη ενός V6 3,5 λίτρων twin-turbo. Μάλιστα λέγεται πως διαθέσιμη θα είναι και μία υβριδική έκδοση, ενώ κάποιες αγορές θα έχουν την επιλογή και ενός πετρελαιοκινητήρα.
 
Θυμίζουμε πως πριν από λίγο διάστημα είχε υπάρξει η φημολογία πως το νέο Land Cruiser ίσως να κάνει πρεμιέρα την 1η Αυγούστου 2021, καθώς η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με την 70η επέτειο του μοντέλου, ενώ υπάρχουν και αυτοί που αναφέρουν ότι το μοντέλο θα ντεμπουτάρει αρκετούς μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2021. Η Toyota, προς ώρας, δεν έχει επιβεβαιώσει καμία ημερομηνία αποκάλυψης και πλέον μένει να φανεί πότε θα δούμε επίσημα το νέο Land Cruiser.

VW LEASEPRO
test center